پیروانی از راهیابی به فینال ۲۰۰متر کرال پشت بازماند

در آخرین روز از مسابقات شنا المپیک جوانان نانجینگ رهام پیروانی نماینده شنا ایران در ماده ۲۰۰متر کرال پشت به آب زد و به عنوان نفر بیست و دوم به کار خود خاتمه داد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ رهام پیروانی نماینده شنا ایران در دومین دوره المپیک جوانان نانجینگ صبح امروز (جمعه) در ماده ۲۰۰کتر کرال پشت در بین ۳۰ شناگر جوان به آب زد. در این مسابقه پیروانی با ثبت زمان ۲دقیقه و ۶ثانیه و ۸۱صدم ثانیه به کار خود پایاین داد.
پیروانی که در دسته سوم مرحله مقدماتی به آب زد در گروه خود عنوان ششمی را کسب کرد و در پایان هم به عنوان بیست و دوم بسنده کرد و از صعود به مرحله فینال این ماده باز ماند. در مرحله مقدماتی این ماده بهترین زملن ثبت شده مربوط به “اوگنی ریلف” روس بود که توانست زمان ۲دقیقه و ۷۴صدم ثانیه را ثبت کند.
با پایان یافتن مرحله مقدماتی ۲۰۰متر کرال پشت، رهام پیروانی تنها نماینده شنا ایران در المپیک جوانان نانجیگ نیز به کار خود در این مسابقات پایان داد.

*زمان های ثبت شده در مرحله مقدماتی ۲۰۰متر کرال پشت المپیک جوانان- نانجینگ:
۱. “اوگنی ریلف” از روسیه- ۲.۰۰.۷۴
۲. “لوک گرینبک” از انگلستان- ۲.۰۰.۸۳
۳. “پاتریک رید” از افریقای جنوبی- ۲.۰۰.۹۳
۴. “گوانگیوان لی” از چین- ۲.۰۱.۰۰
۵. “پاتریک مولکر” از امریکا- ۲.۰۱.۷۹
.
.
.
.
.
.
۲۲…………………………………………….. “رهام پیروانی” از ایران- ۲.۰۶.۸۱
۲۳. “متیو مک” از کانادا- ۲.۰۷.۲۴
.
.
.
.
۲۸. “یوئی لاو” از هنگ کنگ- ۲.۱۰.۷۰
۲۹. “لالالومنا آندرانیرنا” از ماداگاسکار- ۲.۱۹.۶۸
۲۹. “تیموتی وینتر” از جامائیکا- ۲.۱۹.۶۸

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.