پیروزی امیدیه در آغاز هفته دوم لیگ برتر واترپلو کشور

نفت امیدیه در آغاز هفته دوم سی و سومین دوره لیگ برتر واترپلو کشور امروز(پنجشنبه) موفق شد در یک دیدار جذاب و پایاپای حریف خود رعد پدافند را از پیش رو بردارد

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ هفته دوم لیگ برتر واترپلو کشور امروز (پنجشنبه) با رقابت دو تیم نفت و گاز امیدیه و رعد پدافند در دو رده سنی بزرگسالان و زیر ۲۰ سال به میزبانی استخر ولایت امیدیه پیگیری شد.

در نخستین دیدار هفته دوم مسابقات لیگ برتر واترپلو زیر ۲۰ سال کشور دو تیم نفت و گاز امیدیه و رعد پدافند از ساعت ۱۰:۰۰ صبح برابر هم به آب زدند که این بازی با نتیجه در پایان وقت قانونی با نتیجه ۱۷ بر ۱۷ به تساوی کشیده شد و تیم رعد موفق شد در ضربات پنالتی حریف خود را از پیش رو بردارد. این دیدار پس از ضربات پنالتی با نتیجه ۱۹ بر ۱۸ به سود رعد پایان یافت.

در ادامه دیدارهای امروز(پنجشنبه) این دو تیم در رده سنی بزرگسالان از ساعت ۱۷:۰۰ عصر در استخر ولایت امیدیه مقابل هم صف آرایی کردند که این بازی جذاب و پایاپای با نتیجه ۱۱ بر ۱۰ به سود تیم نفت و گاز امیدیه به پایان رسید.

قضاوت دیدار های امروز را آقایان شهریار عصارزادگان و شهروز شریفیان با نظارت دانیال خاکبان

بر عهده داشتند.

فردا (جمعه) ادامه هفته دوم رقابت های سی و سومین دوره لیگ برتر واترپلو کشور و لیگ برتر واترپلو زیر ۲۰ سال پیگیری خواهد شد.

نتایج روز اول از هفته دوم دور رفت سی و سومین دوره لیگ برتر واترپلو کشور:

شماره بازیساعترده سنیکلاه سفید (میزبان)نتیجهکلاه آبی (میهمان)تاریخ
۷۱۰:۰۰ صبحزیر ۲۰ سالنفت و گاز امیدیه(۱۷
۱۸
۱۷ )
۱۹
رعد پدافند۱۴۰۲/۰۸/۲۵
۸۱۷:۰۰ عصرعمومنفت و گاز امیدیه۱۱۱۰رعد پدافند۱۴۰۲/۰۸/۲۵

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.

تحلیلی از جایگاه بین المللی ورزش‌های آبی

جدیدترین کرسی بین المللی کسب شده برای ورزش ایران، مهمترین کرسی به دست آمده در دو دهه اخیر به حساب می‌آید که برای ماندگاری و حتی توسعه آن باید برنامه داشت و «حمایت» کرد تا مفت از دست نرود.