چیریچ: نباید رویارویی با هنگ‌کنگ را دست کم بگیریم

سرمربی تیم ملی واترپلوی ایران گفت: باید با تمام توان به مصاف هنگ کنگ برویم و نباید حریف را دست کم بگیریم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ الکساندر چیریچ صربستانی اظهار داشت: امروز بازی خوبی را مقابل تیم ملی هنگ کنگ به نمایش می‌گذاریم و معتقدم که نباید این تیم را دست کم بگیریم و برای کسب این مهم باید از تمام توان خود بهره ببریم.

وی افزود: ما در بازی دیروز برابر قزاقستان باید روحیه مبارزه طلبی خود را افزایش می‌دادیم تا پیروز میدان باشیم.

وی تصریح کرد: قزاقستان تیم قدرتمندی دارد و عنوان قهرمانی آسیا را نیز در کارنامه کاری خود به ثبت رسانده است.

وی تصریح کرد: بازیکنان ما باید بدانند که بیشتر در آب با حریفان بجنگند تا دست پر برگردند.

چیریچ خاطر نشان کرد: تمام تمرکز ما اکنون برای پیروزی مقابل هنگ کنگ است و به همین خاطر امرو عازم استخر متروپلیتن محل برگزاری مسابقات خواهیم شد تا خوب گرم کنیم و به آب بزنیم.

 

 

انتهای پیام//

image_printپرینت مطلب

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.