کاوه کریمی رئیس هیات شنای استان کرمان شد

کاوه کریمی با دریافت حکمی از سوی رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو به سمت رئیس هیأت شنای استان کرمان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محسن رضوانی رئیس فدراسیون با صدور ابلاغی بر اساس مجمع عمومی هیأت شنای استان کرمان  را به سمت رئیس هیئت شنای استان ایلام منصوب کرد.

در حکم وی آمده است:

جناب آقای کاوه کریمی

احتراماً‌، براساس صورتجلسه شماره ۳۰۲۸/۹۸/۲۱۸ مورخ ۹۸/۹/۱۷ مجمع عمومی هیأت شنای استان کرمان و با استناد به مفاد اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی مصوب هیأت محترم وزیران، به موجب این حکم به سمت رئیس هیأت شنای استان مذکور منصوب می‌شوید. شایسته است ضمن هماهنگی با اداره کل ورزش و جوانان استان و با بهره‌گیری از نیروهای کارآمد و برنامه‌ریزی مطلوب، اقدامات بایسته درخصوص گسترش و اعتلای این رشته ورزشی در آن استان معمول دارید.     

توفیق شما را در راه خدمت به ورزش کشور از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نماید.

 

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

تعویق مسابقات واترپلو جام باشگاه‌های آسیا به میزبانی ایران

مسابقات واترپلو جام باشگاه‌های آسیا که قرار بود از ۱۴ تا ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در تهران برگزار شود و سپس به اوایل خردادماه موکول شده بوn، با تصمیم کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا و به‌دلیل آماده نبودن برخی تیم‌ها، به زمان دیگری موکول شد.

دیدار رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با معاون شرکت فولاد مبارکه اصفهان و رییس امور ورزش شرکت فولاد مبارکه و تقدیر از مجموعه شنای فولاد

در ادامه سفر به استان اصفهان، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مسئولان این فدراسیون با حضور در شرکت فولاد مبارکه، از مراکز تخصصی شنای این مجموعه بازدید و با معاون و مدیران ورزشی آن دیدار و گفت‌وگو کردند.

سفر رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی به اصفهان با محوریت بررسی ظرفیت‌های میزبانی رقابت‌های ملی و بین‌المللی شنا و واترپلو

در راستای تقویت نقش استان اصفهان در میزبانی رویدادهای ملی و بین‌المللی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی کشور با حضور در این استان از امکانات، ظرفیت‌ها و برنامه‌های تخصصی هیات ورزش‌های آبی بازدید و در نشست‌هایی تخصصی، مهم‌ترین مسائل و فرصت‌های پیش‌رو را مورد بررسی قرار داد.

دیدار مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و محسن رضوانی در خصوص استخر آزادی و محل احداث کمپ ورزش‌های آبی

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در دیداری که صبح امروز صورت گرفت، پیرامون استخر قهرمانی مجموعه وررشی آزادی و همچنین محل احداث کمپ ورزش‌های آبی گفتگو کردند.