کسب عناوین چهارمی وپنجمی شناگران کشورمان در روز نخست

تیم ملی شنای کشورمان در نخستین روز مسابقات شنای ترکیه به ٢عنوان چهارمی و پنجمی دست یافتند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، تیم ملی شنای ایران در چارچوب برنامه های کوتاه مدت و میان مدت آماده سازی خود جهت حضور در مسابقات قهرمانی آسیا با۴ شناگر در مسابقات شنای کاپ آزاد ترکیه که با حضور٣٧۰شناگر از کشورهای اردن،قزاقستان،مصر،بلغارستان،ترکیه وایران در استانبول برگزار می شود شرکت کرده است،در نخستین روز این رقابتها عصر امروز پنج شنبه ٢۵ خرداد در فینال ماده ۵۰متر آزاد احمد رضا جلالی با زمان٢۴ثانیه و٢٢صدم ثانیه و محمد بیداریان با زمان٢۴ ثانیه و٣١ صدم ثانیه به ترتیب به عناوین چهارم وپنجم دست یافتند.
در دومین روز این رقابتها فردا جمعه محمد علیرضایی در١۰۰متر قورباغه واحمد رضا جلالی در٢۰۰متر مختلط انفرادی با حریفان خود به رقابت خواهند پرداخت.
شایان ذکر است مسابقات شنا،شیرجه وواترپلو قهرمانی آسیا آبان ماه جاری در امارات برگزار خواهد شد.

image_printپرینت مطلب

جشنواره شنای دختران استان قم

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره باشکوهی ویژه بانوان روز ۳۱ تیرماه در استخر حجاب قم برگزار شد. این رویداد با استقبال چشمگیر و حضور بیش از ۱۳۰ شرکت‌کننده فعال، فضایی سرشار از انگیزه، رقابت سالم و روحیه ورزشی ایجاد کرد.

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.