کلاس مربیگری بین المللی شنا برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا؛ به پیشنهاد کمیته فنی شنا و با موافقت سرپرست فدراسیون کلاس مربیگری بین المللی شنا از ١ لغایت ۶ شهریورماه به میزبانی هیات شنای خراسان رضوی برگزار خواهد شد.
دراین دوره از کلاس های بین المللی مربیگری شنا مربیانی که مدرک درجه یک شنا را دارند به انتخاب هیات های شنای استان ها معرفی شده اند که اسامی آن ها عبارتند از محمد علی مرادی از استان قم- امیرهوشنگ درخشان از چهارمحال بختیاری- مجید شمسی از استان مرکزی- بهزاد حسینی از آذربایجان شرقی- حمید ولی زاده از خراسان رضوی- رامین امیری از کرمانشاه- مسعود داوودی از مناطق نفت خیز جنوب- عباسعلی کشتکار از استان فارس- حشمت طاهری از استان خوزستان- امین سهیلی و رحیم عادل از آذربایجان شرقی- احمد سمندری و فرهاد خائفی از استان اصفهان- قبادی و اسکندری از استان زنجان- مسعود جوکار و هومن بهرامی از استان البرز- خشایار حضرتی، حامد رضاخانی، محسن سمیع زاده، علی رحیمی، بکتاش قیدی، حشمت اله اجاق، احسان سوری، کیانوش بافقی نیا، فرشاد کرمی، محمد جواد مهمان نواز،رضا حبیبی و مجید فرزانفر از استان تهران- ابوطالب مشهور، محمدرضا خلیلی فر، عظیم عظیمی از استان گیلان.
شایان ذکر است مدرسی این دوره از کلاس های مربیگری بین المللی شنا را فرناندو دلگادو مدرس جهانی فینا بر عهده دارد.

image_printپرینت مطلب

پلیمر یاس قهرمان شانزدهمین دوره جام باشگاه‌های شیرجه کشور شد/ درخشش نونهالان آذربایجان شرقی در جشنواره ملی

شانزدهمین دوره مسابقات شیرجه جام باشگاه‌های کشور با قهرمانی تیم پلیمر یاس به پایان رسید. همزمان با این رقابت‌ها، جشنواره شیرجه نونهالان کشور نیز با برتری تیم آذربایجان شرقی در استخر بین‌المللی سه گانه در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران خاتمه یافت.

مسابقات «جام زنده‌رود اصفهان» ویژه مناطق جنوبی کشور در رده سنی ۱۱ و ۱۲ سال، به میزبانی شهر اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی،رقابت‌ها طی روزهای ۱۶ و ۱۷ بهمن‌ماه در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد. این مسابقات با حضور ۲۸ تیم، نزدیک به ۱۶۰ شناگر و ۶۰ مربی و سرپرست، زیر نظر فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد.