کلاس مربیگری درجه ۲ شنا هیأت تهران

هیات شنا استان تهران در نظر دارد اقدام به برگزاری کلاس مربیگری درجه ۲ شنا برای آقایان و بانوان کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ هیأت شنا استان تهران یک دوره کلاس مربیگری درجه ۲ شنا برای آقایان و بانوان در نظر گرفته است. گذشتن سه سال (۳۶ماه تمام) از تاریخ کارت مربیگری درجه ۳ متقاضیان ثبت نام در این دوره الزامی است .

متاقاضیان شرکت در این دوره از روز شنبه ۹۴/۸/۳۰ برای ثبت نام و تکمیل مدارک به هیات شنا استان تهران به آدرس ( خیابان شریعتی – نرسیده به یه راه طالقانی – خیابن بوشهر –  پلاک ۹ – طبقه ۳ ) مراجعه فرمایند .

شرایط مورد نیاز برای حضور در کلاس مربیگری درجه۲ شنا:

شرایط بانوان:

۱-گذشتن ۳ سال کامل از کارت مربیگری درجه ۳

۲-مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

شرایط آقایان:

۱-گذشتن ۳ سال کامل از کارت مربیگری درجه ۳

۲-مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه

۳- مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پلیمر یاس قهرمان شانزدهمین دوره جام باشگاه‌های شیرجه کشور شد/ درخشش نونهالان آذربایجان شرقی در جشنواره ملی

شانزدهمین دوره مسابقات شیرجه جام باشگاه‌های کشور با قهرمانی تیم پلیمر یاس به پایان رسید. همزمان با این رقابت‌ها، جشنواره شیرجه نونهالان کشور نیز با برتری تیم آذربایجان شرقی در استخر بین‌المللی سه گانه در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران خاتمه یافت.