کلاس مربیگری درجه ۲ شنا هیأت تهران

هیات شنا استان تهران در نظر دارد اقدام به برگزاری کلاس مربیگری درجه ۲ شنا برای آقایان و بانوان کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ هیأت شنا استان تهران یک دوره کلاس مربیگری درجه ۲ شنا برای آقایان و بانوان در نظر گرفته است. گذشتن سه سال (۳۶ماه تمام) از تاریخ کارت مربیگری درجه ۳ متقاضیان ثبت نام در این دوره الزامی است .

متاقاضیان شرکت در این دوره از روز شنبه ۹۴/۸/۳۰ برای ثبت نام و تکمیل مدارک به هیات شنا استان تهران به آدرس ( خیابان شریعتی – نرسیده به یه راه طالقانی – خیابن بوشهر –  پلاک ۹ – طبقه ۳ ) مراجعه فرمایند .

شرایط مورد نیاز برای حضور در کلاس مربیگری درجه۲ شنا:

شرایط بانوان:

۱-گذشتن ۳ سال کامل از کارت مربیگری درجه ۳

۲-مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

شرایط آقایان:

۱-گذشتن ۳ سال کامل از کارت مربیگری درجه ۳

۲-مشخص بودن وضعیت نظام وظیفه

۳- مدرک تحصیلی حداقل دیپلم

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.