کمالی : رشته‌های شنا و آبی از بلاتکلیفی درآمدند

رییس هیات شنا بوشهر بیان کرد با این آیین نامه رشته های مختلف شنا، شیرجه و واترپلو از بلاتکلیفی درآمدند و ساماندهی شدند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛  آزیتا کمالی، رئیس هیئت شنا استان بوشهر در گفت‌وگو با  خبرنگارخبرگزاری ایپنا درباره آیین نامه شرایط اختصاصی تاسیس باشگاه‌ ورزشی شنا، شیرجه و واترپلو بیان کرد:  این اتفاق ، بسیار عالی رقم خورد، با این آیین نامه رشته های مختلف شنا، شیرجه و واترپلو از بلاتکلیفی درآمدند و ساماندهی شدند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: هیات بوشهر اقدامات ابتدایی را برای اجرای این طرح آغاز کرده است، پیش از این هیچ نظارتی نبود اما  اکنون فعالیت در رشته های آبی تخصصی تر شدند و انگیزه خاصی به ورزشکاران می دهد که هدفمندتر فعالیت کنند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

جشنواره شنای دختران استان قم

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره باشکوهی ویژه بانوان روز ۳۱ تیرماه در استخر حجاب قم برگزار شد. این رویداد با استقبال چشمگیر و حضور بیش از ۱۳۰ شرکت‌کننده فعال، فضایی سرشار از انگیزه، رقابت سالم و روحیه ورزشی ایجاد کرد.

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.