کیومرث هاشمی: فدراسیون شنا از پس کار برآمد

رئیس کمیته ملی المپیک ایران با اشاره به شرایط موجود برای میزبانی مسابقات واترپلوی جام باشگاه‌های آسیا عنوان کرد: این میزبانی کار سختی بود که فدراسیون شنا آن را انجام داد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو و به نقل از خبرگزاری تسنیم، کیومرث هاشمی در حاشیه مراسم اختتامیه دهمین دوره رقابت‌های واترپلوی جام باشگاه‌های آسیا اظهار داشت: شاهد میزبانی خوبی بودیم. قطعاً این میزبانی‌ها می‌تواند به توسعه واترپلو در کشورمان کمک کند.

«با توجه به شرایط موجود میزبانی مسابقات واترپلوی جام باشگاه‌های آسیا کار سختی بود که فدراسیون شنا آن را انجام داد»، وی با بیان این جمله ادامه داد: اخذ میزبانی به بحث توریسم‌محوری کمک شایانی می‌کند و می‌توانیم در این بخش پتانسیل ورزش کشور خود را بیشتر نشان دهیم.

هاشمی در پاسخ به این پرسش که کمیته ملی المپیک چه برنامه‌ای برای توسعه ورز‌ش‌های پایه دارد، گفت: کمیته به تنهایی برنامه‌‌ای برای توسعه یک رشته ورزشی ندارد اما می‌توانیم در راستای برنامه‌های فدراسیون‌های ورزشی برای رشد و اعتلای آنها کمک کنیم. برای توسعه ورزش‌های پایه، وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، ورزش و خصوصاً باشگاه‌ها باید یکدل و یکدست شوند تا رشته‌های پایه رشد و ارتقا یابند.

وی در واکنش به طرح این موضوع که به نظر می‌رسد با توجه به موفقیت‌های اخیر ورزش در بازی‌های مختلف دولت با کاهش بودجه ورزش کمی به کمیته ملی بی‌مهری کرده است‌، گفت: اینگونه به موضوع نگاه نکنید. دولت سال گذشته کمک بسیار زیادی به کمیته ملی المپیک کرد اما باید بپذیریم محدودیت‌های مالی وجود دارد. اجازه دهید ببینیم تا تصویب نهایی بودجه چه اتفاقاتی رخ می‌دهد.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری دوره مدرسی داوری شنا با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی

دوره مدرسی داوری سطح ۲ و ۳ شنا با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و مدرسان رسمی این فدراسیون برگزار شد. در این دوره، مهم‌ترین مسائل فنی، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های داوری مورد بررسی قرار گرفت.

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.