گزارش تصویری مراسم تجلیل از جمال چاوشی‌فر

مراسم تجلیل از جمال چاوشی فر پس از رکوردشکنی و کسب سهمیه مسابقات جهانی کازان ظهر دوشنبه (29 تیر 1394)برگزار شد.

مراسم تجلیل و  تقدیر از تلاش های جمال چاوشی فر پس از موفقیت در مسابقات قهرمانی کشور مجارستان و کسب سهمیه مسابقات جهانی کازان در ماده ۵۰متر کرال پشت ظهر امروز (دوشنبه) برگزار شد.

(برای مشاهده هر عکس در اندازه واقعی روی آن کلیک کنید)

 

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.