گزارش تصویری(۳)_مرحله دوم لیگ واترپلو زیر ۱۷ سال در یزد

یزد میزبان گروه دوم لیگ واترپلو زیر 17 سال در مرحله دوم بود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ دومین دوره لیگ واترپلو زیر ۱۷ سال کشور روزهای ‌پنج‌شنبه و جمعه (۲۵ و ۲۶ آذر ۱۳۹۵) در مرحله دوم در سه شهر کشور برگزار شد. یزد میزبان گروه دوم در مرحله دوم این دوره از مسابقات بود. این دوره از مسابقات با حضور ۱۵ تیم در سه گروه برگزار می‌شود.

 

IMG_9860 IMG_9874 IMG_9940 IMG_9975 IMG_6282 IMG_6296 IMG_6299 IMG_6308 IMG_6309 IMG_6331 IMG_6334 IMG_6392 IMG_6412 IMG_6471 IMG_6492 IMG_9852

 

 

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.