جلسه رئیس فدراسیون با کارکنان استخرهای آزادی و شیرودی

به دنبال تداوم تعطیلی استخرها و بررسی مسائل پرسنل مجموعه های آبی، جلسه ای با حضور مسئولان فدراسیون و کارکنان استخر آزادی و شیرودی در محل استخر 9 دی برگزار شد.

به گزارش روابط فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی استخرها روز گذشته(سه شنبه) نشستی با حضور رئیس، دبیر ، خزانه دار و مدیر اجرائی فدراسیون و همچنین مدیران استخر به همراه کارکنان آن برگزار شد. در این جلسه راهکارهای پیش رو جهت تداوم همکاری با پرسنل مورد بررسی قرار گرفت و شرایط دریافت حق بیمه بیکاری به بحث و تبادل نظر گذاشته شد. همچنین به دستور رئیس فدراسیون مبلغی به عنوان پاداش و حسن انجام کار به کارکنان هر دو استخر تعلق گرفت.

image_printپرینت مطلب

تعویق مسابقات واترپلو جام باشگاه‌های آسیا به میزبانی ایران

مسابقات واترپلو جام باشگاه‌های آسیا که قرار بود از ۱۴ تا ۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در تهران برگزار شود و سپس به اوایل خردادماه موکول شده بوn، با تصمیم کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا و به‌دلیل آماده نبودن برخی تیم‌ها، به زمان دیگری موکول شد.

دیدار رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با معاون شرکت فولاد مبارکه اصفهان و رییس امور ورزش شرکت فولاد مبارکه و تقدیر از مجموعه شنای فولاد

در ادامه سفر به استان اصفهان، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مسئولان این فدراسیون با حضور در شرکت فولاد مبارکه، از مراکز تخصصی شنای این مجموعه بازدید و با معاون و مدیران ورزشی آن دیدار و گفت‌وگو کردند.

سفر رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی به اصفهان با محوریت بررسی ظرفیت‌های میزبانی رقابت‌های ملی و بین‌المللی شنا و واترپلو

در راستای تقویت نقش استان اصفهان در میزبانی رویدادهای ملی و بین‌المللی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی کشور با حضور در این استان از امکانات، ظرفیت‌ها و برنامه‌های تخصصی هیات ورزش‌های آبی بازدید و در نشست‌هایی تخصصی، مهم‌ترین مسائل و فرصت‌های پیش‌رو را مورد بررسی قرار داد.

دیدار مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و محسن رضوانی در خصوص استخر آزادی و محل احداث کمپ ورزش‌های آبی

مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در دیداری که صبح امروز صورت گرفت، پیرامون استخر قهرمانی مجموعه وررشی آزادی و همچنین محل احداث کمپ ورزش‌های آبی گفتگو کردند.