گزارش تصویری_دیدار دختران شناگر ملی پوش با رئیس هیات شنا فارس

شهرام کمال زاده رئیس هیت شنا استان فارس در حافظیه شیراز با اعضای تیم‌ملی شنا بانوان که برای حضور در مسابقات کشورهای اسلامی (تهران ۲۰۱۷) در اردو آماده سازی بسر می‌برد دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ اردو تیم ملی شنا بانوان برای حضور پرقدرت در مسابقات کشورهای اسلامی (تهران ۲۰۱۷) در استان فارس درحال پیگیری است. شهرام کمال زاده رئیس هیات شنا استان فارس در حافظه شیراز با بانوان ملی پوش شنا ایران به گپ و گفتگو نشست.

اردو آماده سازی تیم شنا با حضور  ۱۲ ورزشکار از شنبه (۲۸ مرداد ۱۳۹۶) لغایت جمعه ( سوم شهریور ۱۳۹۶) در استان فارس برگزار می‌شود.

 

01 02 03 04 05 06 07 08

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پایان بیست‌ویکمین دوره لیگ شنای باشگاه‌های کشور با قهرمانی نفت تهران

بیست و یکمین دوره لیگ شنای باشگاه‌های کشور در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران با رقابت بیش از یکصدو‌پنجاه شناگر از ۹ تیم و قهرمانی نفت تهران، مقام دومی استخر نور سمنان و عنوان سومی قهرمان مشهد به پایان رسید.

پایان مسابقات شنا آزاد دبی:۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز حاصل تلاش تیم ملی شنا جوانان/ کلیه شناگران اعزامی صاحب مدال شدند

روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با یک مدال طلا برای محمد غلامی، ۵ مدال نقره توسط یاشار سلیمانی (۲مدال)، محمدقاسمی، شنتیا نظری و علیرضا عرب و دو مدال برنز امیررضا نعیما و پارسا صفایی همراه بود که تعداد مدال‌های ایران در مجموع این رویداد به ۱۳ رسید همچنین علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

۲ مدال طلا، یک نقره و دو برنز برای ملی‌پوشان جوان ایران در مسابقات جام آزاد دبی

شنتیا نظری و محمد غلامی مدال طلا، محمد قاسمی مدال نقره همچنین علیرضا عرب و یاشار سلیمانی مدال برنز مسابقات شنای جام آزاد دبی را در دومین روز از این رقابت‌ها بدست آوردند و دو رکورد ملی بزرگسالان و جوانان هم شکسته شد.

تیم‌ملی شنا جوانان عازم امارات شد

تیم‌ملی شنا جوانان ایران در راستای اجرای برنامه‌های تدوین شده‌ی آماده‌سازی تیم‌های ملی شنا برای بازی‌های آسیایی ناگویا، بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های المپیک نوجوانان بحرین امشب برای شرکت در جام آزاد دوبی عازم امارات شد.