گزارش تصویری_مسابقات شنا مسافت کوتاه بانوان در کیش(۲)

روز گذشته (یکشنبه) رقابت‌های شنای مسافت کوتاه بانوان در رده سنی ۱۵ سال به بالا در استخر المپیک جزیره کیش به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ رقابت های شنای مسافت کوتاه دختران رده سنی ۱۵ سال به بالا، دیروز (یکشنبه) در نوبت عصر با برگزاری چهار ماده در استخر المپیک جزیره کیش به پایان رسید. رقابت های مسافت کوتاه بانوان در رده سنی ۱۵ سال به بالا بعد از دو سال وقفه، روزهای  ۲۳ تا ۲۴ بهمن ماه با حدود ۹۰  شناگر دختر  در ۱۹ ماده، به میزبانی جزیره کیش برگزار  و در پایان نفرات برتر معرفی شدند.
دنیا حسینی با کسب ۶طلا، ۲نقره،۱ برنز و زهرا حسین زاده نمینی با ۴ طلا، ۴نقره و ۵ برنز بیشترین مدال ها را کسب کردند.

07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 01 02 03 04 05 06

انتهای پیام

 

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.