۸ آذر جلسه هماهنگی لیگ برتر واترپلو برگزار می شود

جلسه هماهنگی سی و یکمین دوره لیگ برتر واترپلو با دعوت از تیم های شرکت کننده ساعت ۱4:۰۰ روز هشتم آذر ۱۴۰۰ بصورت نیمه حضوری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ طبق اعلام کمیته فنی واترپلو جلسه هماهنگی با مدیران باشگاه‌های شرکت کننده در سی و یکمین دوره رقابت های لیگ برتر واترپلو _ سال ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۰۰ روز دو شنبه هشتم آذر ۱۴۰۰ با حضور مسئولان فدراسیون و  نمایندگان تام الاختیار باشگاه‌ها بصورت (آنلاین و حضوری) در محل سالن جلسات استخر ۹ دی برگزار خواهد شد.

با توجه به شرایط و ضوابط ستاد ملی مبارزه با کرونا این نشست به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود و نمایندگان تیم های غیر تهرانی می‌توانند ضمن هماهنگی با کمیته فنی واترپلو به صورت آنلاین در جلسه شرکت کنند.

لازم به ذکر است تیم ها باید تا تاریخ ششم آذر ۱۴۰۰ با ارسال معرفی نامه کتبی نماینده تام الختیار باشگاه خود را برای حضور در این جلسه به فدراسیون شنا معرفی کنند.

انتهای پیام

 

 

انتهای پیام .

 

image_printپرینت مطلب

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.