محسن جلیلی: فولاد مبارکه یک تیم بود اما دانشگاه آزاد…

بازیکن تیم فولاد مبارکه سپاهان بعد از نایب قهرمانی در لیگ برتر واترپلو گفت: دانشگاه آزاد به همراه بازیکنان ذخیره دو تیم کامل بود ولی فولاد مبارکه تنها یک تیم بود و بازیکنان ذخیره ما در حد و اندازه بازیکنان اصلی تیم نبودند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محسن جلیلی بازیکن تیم فولاد مبارکه سپاهان بعد از نایب قهرمانی در لیگ برتر واترپلو اظهار کرد: بازی خیلی پایاپایی بود. در ابتدای بازی توانستیم از تیم دانشگاه آزاد جلو بیفتیم. دانشگاه آزاد به نوعی همراه با بازیکنان ذخیره دو تیم کامل بود ولی فولاد مبارکه تنها یک تیم بود. چند تا از بازیکنان تیم ما در تمام طول مسابقه بازی کردند. چون بازیکنان ذخیره تیم ما مثل بازیکنان اصلی در سطح بالایی نبودند، نتوانستیم نتیجه مطلوب را بگیریم.

بازیکن تیم فولاد مبارکه سپاهان عنوان کرد: در کار دفاعی از عملکرد خودم راضی بودم ولی در حمله نه، چون می توانستم بهتر از این هم ظاهر شوم.

محسن جلیلی درباره سطح مسابقات لیگ برتر واترپلو بیان کرد: لیگ برتر واترپلو از نظر کیفیت از سطح خوبی برخوردار است. امسال بازیکنان خوب لیگ فقط جذب یکی دو تیم شده بودند. اگر این بازیکنان در تمام تیم های لیگ برتر پخش می شدند، جذابیت رقابت های لیگ بیشتر از این هم می شد.

او درباره عملکرد کادر فنی تیم فولاد مبارکه گفت: کادرفنی خیلی خوبی داشتیم. اگر می توانستیم در ابتدای فصی بازیکنان دیگری را هم جذب می کردیم می توانستیم قهرمان شویم. کادر فنی ما تاکید بیشتری روی بازیکنان بومی دارد. به احتمال زیاد در فصل بعد و در جام باشگاه های آسیا چارچوب اصلی تیم فولاد مبارکه از بازیکنان بومی تشکیل شود.

وی در پایان گفت: سال آینده به عنوان نماینده ایران در جام باشگاه های آسیا حضور پیدا می کنیم. در لیگ مقام دوم را کسب کردیم ولی این مقام برای فولاد مبارکه کافی نیست. امیدوارم بتوانیم در جام باشگاه های آسیا جبران کنیم.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

نظرپور: اعزام‌های تیم ملی شیرجه با رویکرد کیفی انجام می‌شود؛ امیدواریم سام به مدال جوانان جهان برسد

سرمربی تیم ملی شیرجه ایران با تشریح آخرین وضعیت اردوهای ملی‌پوشان، از آغاز مرحله جدید آماده‌سازی برای مسابقات رده‌های سنی آسیا خبر داد و تأکید کرد اعزام ورزشکاران بر اساس شانس مدال‌آوری و با رویکردی کیفی انجام خواهد شد. او همچنین نسبت به موفقیت سام در رقابت‌های جوانان جهان کرواسی ابراز امیدواری کرد و این مسابقات را فرصتی مهم برای ثبت یک دستاورد تاریخی در شیرجه ایران دانست.

چهره‌های برتر شنای جوانان در اصفهان معرفی شدند؛ پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی ۱۷-۱۸ سال

مسابقات انتخابی تیم ملی شنای پسران در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال با حضور مدعیان سراسر کشور در پایگاه ملی مسافت بلند انقلاب اصفهان به پایان رسید؛ رقابت‌هایی که طی آن شناگران برتر مواد مختلف شانس خود را برای حضور در ترکیب اعزامی ایران به مسابقات رده‌های سنی آسیا در تایلند محک زدند.

امیر همراهی: پالایش سخت‌گیرانه بازیکنان و تمرکز بر حل گره‌های تاکتیکی، کلید موفقیت ما در ناگویا است

امیر همراهی، مربی تیم ملی واترپلو، در گفتگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی از روند آمادگی تیم ملی برای حضور در مسابقات ناگویا پرده برداشت. وی با اشاره به تغییر در تقویم اردوها به دلیل شرایط خاص کشور و روند سخت‌گیرانه گزینش بازیکنان، از برنامه‌های پیش‌رو در روسیه و ضرورت برگزاری بازی‌های دوستانه در ایران برای رسیدن به اوج آمادگی تاکتیکی خبر داد.

تعیین تکلیف حضور ایران در قهرمانی آسیا؛ گزینش تیم ۱۷ تا ۱۸ سال در اصفهان

در جلسه‌ای مشترک با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مربیان منتخب، فرآیند گزینش و اعزام تیم ملی شنا در رده سنی ۱۷ تا ۱۸ سال به مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت؛ اعضای این تیم در رقابت‌های انتخابی ۹ و ۱۰ خردادماه در اصفهان مشخص خواهند شد.