طاهریان: ۹۰درصد برنامه های تاکتیکی اجرا شد

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان از بازیکنانش در بازی با گواتمالا راضی است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، سیروس طاهریان در مورد پیروزی پر گل تیمش مقابل گواتمالا اظهار کرد: موضوع تفاضل گل برای ما اهمیتی ندارد. ما می خواستیم ببینیم زحماتی که در چندین ماه کشیدیم جواب داده است یا نه؟ مهم اجرای کارهای تاکتیکی بود که من به عنوان سرمربی تیم ۹۰ درصد از آن راضی هستم.

وی همچنین در مورد تیم حریف گفت: به هر حال گواتمالا هم هزینه کرده و با برنامه به ایران آمده است. اما فکر می کنم تیم های اتریش و مالت رقیبان اصلی ما در این بازی ها باشند.
انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

بازدید هیئت نظارت بر تیم‌های ملی از اردوی تیم های ملی شنا

هیئت نظارت بر تیم‌های ملی با حضور محسن سمیع‌زاده معاون دفتر برنامه‌ریزی و نظارت ورزش قهرمانی، رضا طلایی رئیس گروه دفتر برنامه‌ریزی، بهنام عبودی و میلاد مسائلی، اعضای هیئت نظارت در محل اردوی تیم های ملی شنا و قایقرانی حضور یافتند.

پایان اولین دوره لیگ شنای استان تهران “جام فجر” با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و تجلیل از خانواده شهید ورزشکار

اولین دوره لیگ شنای استان تهران “جام فجر” روز جمعه در استخر مجموعه ورزشی آزادی با حضور دکتر محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی کشور، برگزار و به ایستگاه پایانی رسید.