خادم پیر: مقابل اتریش کم اشتباه بودیم

بازیکن تیم ملی واترپلو ایران دقت بالای بازیکنان این تیم در زدن ضربات آخر مقابل تیم اتریش را عامل اصلی پیروزی ملی پوشان در بازی نیمه پایانی مسابقات فیناترافی دانست.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو، تیم ملی واترپلو ایران در حالی توانست در فینال امروز مسابقات فیناترافی حضور یابد که روز گذشته بازیکنان این مقابل اتریش برتری را از آن خود کردند.

سهیل خادم پیر درباره این پیروزی گفت: بازی بسیار سخت و حساسی را در بازی با اتریش داشتیم اما خدا را شکر که توانستیم این حریف سرسخت را شکست دهیم.
وی ادامه داد: برای پیروزی مقابل اتریش به میدان رفته بودیم بنابراین باید از تمام فرصت هایمان مقابل بازیکنان حریف استفاده می کردیم که اتفاقاً اکثر موقعیت هایمان هم تبدیل به گل شد.
وی افزود: بازیکنان ایران در بازی با اتریش بسیار کم اشتباه ظاهر شدند و همین عامل بود که باعث شد ما بتوانیم بهترین نتیجه را در دیدار با نماینده اروپا کسب کنیم.
خادم پیر عنوان کرد: اکنون با آرامش کامل در اوج همانگی و بدون آنکه ذره ای اضطراب داشته باشیم تنها به دیدار امروز مقابل اروگوئه فکر می کنیم.
وی گفت: بازی با اروگوئه نیز شرایط خاص خود را دارد اما مطمئن باشید با حمایت هواداران که همیشه باعث دلگرمی ما هستند می توانیم جام را در خانه نگه داریم.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.