فیناترافی در لنز دوربین رسانه‌ها (۲)

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مسابقات توسعه جهانی واترپلو از سوم تا هشتم خرداد با حضور ۱۰ تیم از چهار قاره به میزبانی تهران در استخر بین المللی ۹دی مجموعه ورزشی شیرودی برگزار شد.

در این دوره از مسابقات تیم ملی ایران با شکست اروگوئه قهرمان شد تا نخستین قهرمانی خود در مسابقات فیناترافی را جشن بگیرد.

در این گزارش ادامه تصاویر منتخب عکاسان خبرگزاری های مختلف که برای پوشش تصویری مسابقات در محل استخر ۹دی حضور داشتند را گردآوری کرده ایم.

گوشه ای از تصاویر ثبت شده خبرگزاری های ایرنا، ایسنا، تسنیم، فارس، نسیم، ایسکا، باشگاه خبرنگاران و مهر در این خبر گنجانده شده است.

 

 

image_printپرینت مطلب

پنام‌تاش: تیم ملی واترپلو با ترکیبی جوان و برنامه‌های بین‌المللی آماده قهرمانی آسیا می‌شود

سرمربی تیم ملی واترپلو اعلام کرد: ملی‌پوشان با ترکیبی جوان، پرانگیزه و پشتوانه‌ای از بازی‌های تدارکاتی خارجی، در مسیر آماده‌سازی برای رقابت‌های قهرمانی آسیا در هند و کسب سهمیه بازی‌های آسیایی ناگویا قرار دارند.

بازی‌های آسیایی جوانان بحرین-۲۰۲۵؛محسن رضوانی: امید زیادی برای کسب مدال داریم

رئیس فدراسیون ورزش های آبی به همراه جان آنسوی، سرمربی ترکیه ای تیم های ملی شنا در دومین نشست تخصصی فدراسیون ها و انجمن های ورزشی اعزامی به سومین دوره بازی های آسیایی جوانان بحرین با مسئولین کمیته ملی المپیک شرکت نمود.