سربازان وطن از عشق به شهدا گفتند

ورزشکاران رشته های مختلف آبی از عشق به شهدای غواص و تجدید میثاق با آن ها خبر دادند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو؛ سرانجام بعد از ۲۰ سال پیکر پاک ۲۷۰ شهید گلگون کفن مورد تفحص قرار گرفت که در بین این عزیزان ۱۷۵ شهید غواص در عملیات کربلای ۴ حضور داشتند.

امروز در آستانه بدرقه این عزیزان به معراج شهدا ورزشکاران رشته های شنا،شیرجه و واترپلو ضمن عرض صمیمانه ترین تسلیت ها تاثر قلبی خود را با این واقعه بیان داشتند.

 

 

 

**خوشبخت: قهرمانی در فیناترافی را خالصانه به ۱۷۵ شهید غواص تقدیم می کنم

نیما خوشبخت ملی پوش واترپلو ایران گفت: نمی دانم درباره شهدایی که تازه تفحص شدند چه مطلبی را بیان کنم که شایسته آنها باشد، همه مردم از رشادت های این عزیزان شگفت زده شدند و من نیز وقتی این خبر را شنیدم به شدت متاثر شدم.

وی ادامه داد: شهدای غواص خود را به آب زدند تا یک قطره از آب این کشور نیز به دست نا اهلان نرسد، آنها در بدترین شرایط آب و هوایی با دشمن جنگیدند و در نهایت در راه میهن و اسلام جان خود را فدا کردند.

وی افزود: تیم ملی واترپلو به تازگی قهرمانی در فینا ترافی را به دست آورده و تمام ملی پوشان این قهرمانی را خالصانه به ۱۷۵ شهید غواص تقدیم می کنند هر چند که هدیه ما در مقابل جانفشانی آنها بسیار ناقابل است.

 

**چاووشی فر: خودم را مدیون خون شهدا می دانم

جمال چاووشی فر شناگر تیم ملی ایران عنوان کرد: خبر پیدا شدن ۲۷۰ شهید برایم دردناک بود به خصوص زمانیکه فهمیدم ۱۷۵ تن از این شهیدان از شهدای غواص هستند که جان خود را در راه اسلام و ایران عزیز از دست دادند.

وی ادامه داد: همواره خودم را مدیون این شهدا می دانم و وظیفه دارم امروز به مانند سایر مردم ایران در مراسم بدرقه این عزیزان حضور یابم و این تنها کاری است که می توانم برای این عزیزان انجام دهم.

 

**کریمی: غواصان ایرانی را مظلومانه شهید کردند

حامد کریمی شیرجه رو ایران با ابراز ناراحتی از شهادت شهدای تازه تفحص شده گفت: از شنیدن خبر شهادت این عزیزان بسیار اندوهگین شدم و زمانیکه از نحوه شهادت آنها اطلاع یافتم این ناراحتی بیشتر شد.

وی ادامه داد: غواصان ایرانی در جنگ نابرابر مقابل رژیم بعثی مظلومانه شهید شدند و قبول این واقعه برایم بسیار سخت و دردناک است. من نیز به سهم خود شهادت این عزیزان را به عموم مردم ایران تسلیت عرض می کنم و امیدوارم آنها در مراسم امروز برای فرزندانشان سنگ تمام بگذارند همانطور که این شهیدان برای زندگی مردم ایران ۳۰ سال پیش از جان خود گذشتند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

سرپرست فدراسیون ورزش های آبی:زیرساخت ناکافی چالش اصلی ورزش‌های آبی است / البرز از قطب های شنا کشور است

سرپرست فدراسیون شنا در مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های آبی استان البرز بر اهمیت حمایت از ورزشکاران و مربیان، استفاده بهینه از ظرفیت‌های استان و ارتقای زیرساخت‌ها برای پیشرفت ورزش‌های آبی تأکید کرد.

وهاب‌الدین گودرزی رئیس هیئت ورزش‌های آبی البرز شد

مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های آبی استان البرز، با حضور محسن سمیع‌زاده، سرپرست فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزار شد و طی آن، وهاب‌الدین گودرزی با کسب تمامی آراء به عنوان رئیس جدید این هیئت برای چهار سال آینده منصوب شد.

پلیمر یاس قهرمان شانزدهمین دوره جام باشگاه‌های شیرجه کشور شد/ درخشش نونهالان آذربایجان شرقی در جشنواره ملی

شانزدهمین دوره مسابقات شیرجه جام باشگاه‌های کشور با قهرمانی تیم پلیمر یاس به پایان رسید. همزمان با این رقابت‌ها، جشنواره شیرجه نونهالان کشور نیز با برتری تیم آذربایجان شرقی در استخر بین‌المللی سه گانه در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران خاتمه یافت.