جلالی: در مجارستان فرصت اشتباه نداریم

شناگر ملی پوش ایران تاکید کرد شناگران ایران برای کسب سهمیه مسابقات جهانی در رقابت های مجارستان فرصت هیچ اشتباهی ندارند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو؛ رقابت های بین المللی شنای مجارستان از اواخر هفته جاری به میزبانی این کشور اروپایی برگزار خواهد شد و شناگران ایران نیز ۳ تیر به مسابقات اعزام می شوند.

احمدرضا جلالی شناگر تیم ملی ایران درباره حضور در این مسابقات معتبر گفت: تورنمت بسیار سختی را در پیش داریم از سوی دیگر در طول این مدت تمرینات بسیار سخت و فشرده ای را هم در دستور کار خود قرار دادیم.

وی ادامه داد: بعد از مسابقات دبی به فاصله یک هفته تمرینات آماده سازی را آغاز و به طور مداوم کار خود را زیر نظر مربیان تیم ملی دنبال کردیم، اکنون هم آماده اعزام به مسابقات هستیم.

وی افزود: مسابقات مجارستان از سطح بسیار بالایی برخوردار است و برترین‌های دنیا در این دوره از رقابت ها حضور دارند که این موضوع کار را برای شناگران ایران بیش از پیش سخت می کند.

جلالی عنوان کرد: هدف ما این است که بتوانیم با ارائه بهترین عملکرد تعداد سهمیه های ایران در مسابقات جهانی روسیه را افزایش دهیم اما با توجه به قدرتمند بودن حریفان معتقدم نزدیک به ۲۰ درصد شانس کسب سهمیه داریم.

وی اضافه کرد: با تمام ذهنیتی که از این مسابقات داریم اما تنها برای یک هدف تلاش می کنیم و آن هم کسب سهمیه مسابقات جهانی است و در مسابقات مجارستان نیز حتی فرصت یک اشتباه هم نداریم.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.