اکبر عرب دوست رئیس هیات شنای استان زنجان شد

اکبر عرب دوست در مجمع انتخاباتی هیات شنای استان زنجان به عنوان رئیس جدید این هیات برای ۴ سال آینده انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، مجمع انتخاباتی هیات شنای استان زنجان که عصر دیروز چهارشنبه ١٩ تیر ماه به ریاست محسن رضوانی سرپرست فدراسیون شنا و با حضور ایرج رحمانی مدیر کل ورزش و جوانان استان زنجان و دیگر اعضای این مجمع در محل اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد، طی آن اکبر عرب دوست با کسب ١٣ رای برای چهار سال آینده به عنوان رئیس این هیات انتخاب شد.

در این انتخابات ساعد صدیقیان و حمید اسکندریون دیگر نامزدهای این جلسه بودند که در نهایت ساعد صدیقیان با مشاهده برنامه های اکبر عرب دوست به نفع ایشان انصراف خود را اعلام کرد.

در این نشست محسن رضوانی سرپرست فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با اشاره به پتانسیل رشته های آبی در استان زنجان گفت: امیدوارم با تلاش و همکاری مسئولان هیات شنا زنجان و حمایت های اداره کل ورزش و جوانان این استان بتوانیم رشته های ورزشی شنا شیرجه و واترپلو را که یکی از مهمترین رشته های ورزشی این استان به شمار می رود را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

همچنین در جلسه ای که با حضور مدیر کل ورزش و جوانان، رئیس هیات شنا زنجان و سرپرست فدراسیون برگزار شد، مقرر شد اردوی تیم ملی واترپلوی بزرگسالان و جوانان (زیر ١٧ سال) به مدت ٩ روز در طول ماه مبارک رمضان به صورت جداگانه در این استان برگزار شود.

شایان ذکر است بازدید از استخر در حال احداث و خوابگاه ورزشی اداره کل ورزش و جوانان که محل برگزاری کمپ های تیم های ملی خواهد بود با حضور سرپرست فدراسیون شنا، مدیر کل ورزش و جوانان و رئیس جدید هیات شنا زنجان صورت گرفت.

image_printپرینت مطلب

پنام‌تاش: تیم ملی واترپلو با ترکیبی جوان و برنامه‌های بین‌المللی آماده قهرمانی آسیا می‌شود

سرمربی تیم ملی واترپلو اعلام کرد: ملی‌پوشان با ترکیبی جوان، پرانگیزه و پشتوانه‌ای از بازی‌های تدارکاتی خارجی، در مسیر آماده‌سازی برای رقابت‌های قهرمانی آسیا در هند و کسب سهمیه بازی‌های آسیایی ناگویا قرار دارند.

بازی‌های آسیایی جوانان بحرین-۲۰۲۵؛محسن رضوانی: امید زیادی برای کسب مدال داریم

رئیس فدراسیون ورزش های آبی به همراه جان آنسوی، سرمربی ترکیه ای تیم های ملی شنا در دومین نشست تخصصی فدراسیون ها و انجمن های ورزشی اعزامی به سومین دوره بازی های آسیایی جوانان بحرین با مسئولین کمیته ملی المپیک شرکت نمود.