به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ تقی عسگری از پیشکسوتان نامدار رشته شیرجه در ایران است. او موفق شده در مادههای تخته سه متر و سکو ۱۰ متر مدال برنز و نقره بازیهای آسیایی سال ۱۹۵۱ دهلینو را به اختیار بگیرد. وی در مورد اتفاق خوب کسب مدال شیرجه در مسابقات آسیایی به نکاتی پیرامون این رشته مهم و المپیکی اشاره داشت.
دارنده اولین مدال شیرجه بازیهای آسیایی در مورد کسب مدال اخیر مسابقات قهرمانی آسیا اظهار داشت: این اولین مدال پس از سالها تلاش متمادی در این رشته است که توانستیم از آسیا کسب کنیم. البته سطح بازیهای آسیایی یک پله بالاتر از مسابقات قهرمانی است. مریبان و ورزشکاران این رشته تلاش بسیاری کردند تا به این هدف برسند. به خصوص مربیان شهرستانی که در کشف و پرورش این ملیپوشان تاثیر مستقیم داشتند.
نتیجه این مسابقات نشان داد که ما گامهای بلندی در شیرجه برداشتیم و توانمندی بسیاری داریم. باید تمام توان کشور را در رشد و پیشرفت این رشته را به کار گیریم. استعدادهای نهفتهای داریم که باید بیدار شوند. استفاده از تمام استعدادها و توامندیها فقط با در اختیار گذاشتن امکانات در شهرستانها قابل اجرا خواهد بود.
تقی عسگری با اشاره به توانمندی کشور در تمام رشتههای ورزشی در خصوص راهکارهای پیشبردی افزود: باید اطلاعات فنی مربیان داخل کشور را به سطح بالایی برسانیم. این بالا بردن کیفیت مربیان فقط با استفاده از تجربه و علم خارجیها امکان پذیر است. نیاز به این داریم تا در سنین پایین از کودکی استعدادها را پرورش دهیم. وجود مربی خارجی سبب میشود تا بتوانیم کودکان را در چند شهرستان دارای شیرجه، کشف و پرورش دهیم. این مربیان باید به صورت تقریبی هر دو تا سه ماه یکبار به همه شهرستانها بروند و به غیر از تعلیم کودکان و علاقهمندان، دانش و معلومات خود را در اختیار مربیان داخلی قرار دهند.
وی ادامه داد: مبحثی دیگر که خیلی قابل توجه و اهمیت است بحث تخصیص بودجه به فدراسیون و رشته شیرجه خواهد بود. من اطلاع دارم تخته شیرجه بعضی از استانها شکسته و هزینه تعمیر یا تعویض آن را ندارند.
وی در پایان گفت: نتیجهای که خودم از شیرجه دارم دقیقا حاصل عشق و علاقه به این رشته است. اگر علاقه قلبی در وجود مربی نباشد کاری که انجام میدهد پیشرفت نمیکند. همین حالت برای ورزشکار هم اتفاق میافتد.
انتهای پیام./