رضا حبیبی از توسعه شنا در کشورهای فارسی زبان خبر داد

رئیس هیات شنای استان تهران از رایزنی با کشورهای آسیای میانه و تشکیل هسته مشترک برای توسعه شنا در کشورهای فارسی زبان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ رضا حبیبی با اشاره به رایزنی‌های انجام شده برای توسعه شنا در سطح آسیای میانه گفت: در حاشیه بازی های آسیایی نانجینگ چین که به عنوان سرپرست کاروان اعزامی ایران با مسئولان کنفدراسیون و سایر کشورها دیدار داشتم رایزنی های بسیار خوب و موثری انجام شد. در جلسه ای که با اعضای هیات اجرایی شورای المپیک آسیا و همچنین وزیر ورزش کشور افغانستان و مدیر اجرایی کمیته ملی المپیک تاجیکستان داشتیم بر لزوم همکاری های مشترک در حوزه شنای آسیای میانه تاکید شد.
وی افزود: با شناختی که مسئولان شورای المپیک آسیا از پتانسیل ورزش ایران دارند این بحث را طرح کردند که سایر کشورهای فارسی زبان همجوار مثل افغانستان و تاجیکستان از تجربه فدراسیون شنای ایران بهره ببرند. در نهایت هم هسته ای تشکیل شد که این سه کشور همکاری های مشترکی داشته باشند.
رئیس هیات شنای استان تهران خاطرنشان کرد: ما می توانیم در زمینه های مختلف با کشورهای همسایه همکاری کنیم. از جمله این همکاری ها می توان به برگزاری اردوها و مسابقات تدارکاتی مشترک در حوزه شنای آقایان و بانوان اشاره کرد. همچنین می توان زمینه اعزام مربی های ایرانی به سایر کشورها پدید آورد و از نیروهای مستعد تاجیک و افغان برای شرکت در دوره های آموزشی ایران نیز دعوت به عمل آورد. امیدوارم بتوانیم در حوزه توسعه شنای آسیا هم گام های بسیار موثری برداریم.
حبیبی در پایان گفت: قرار بر این شد که بازدید هایی از کشورهای افغانستان و تاجیکستان داشته باشیم و امکانات و منابع سخت افزاری و همچنین سطح دانش شنای آن ها ارزیابی کنیم. در نهایت هم گزارشی از امکانات آن ها تهیه کنیم تا بتوانیم همکاری های سه جانبه خود را آغاز کنیم.
انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.