لیگ واترپلو بانوان ۱۵ تا ۱۷ سال از امروز آغاز شد

امروز و فردا (دوشنبه و سه‌شنبه) مسابقات لیگ واترپلو بانوان باشگاه‌های کشور رده سنی 15-17 سال تحت عنوان جام خلیج فارس در استان فارس برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ بر اساس تقویم ورزشی سال ۱۳۹۵ فدراسیون شنا و اعلام قبلی، مسابقات لیگ واترپلو بانوان باشگاه‌های کشور “جام خلیج فارس” در رده سنی ۱۵-۱۷ (متولدین سال‌های ۱۳۷۸ – ۱۳۸۰) نهم و دهم اسفند ۱۳۹۵ به میزبانی استان فارس برگزار می‌شود.

این رقابت‎ها در یک مرحله، از امروز (دوشنبه) با حضور تیم‌‌ها در شهر شیراز آغاز به کار کرد و فردا با برگزاری مسابقات به پایان می‌رسد. تا تکلیف قهرمان این فصل رقابت‌ها مشخص گردد. در این دوره از رقابت‌ها چهار تیم باهم به رقابت ‌می‌پردازند. آبسار گیلان، هیات شنای ارومیه، هیات شنای فارس و آفتاب قزوین چهار تیم حضور یافته در این مرحله از رقابت‌ها هستند.

 

انتهای پیام

 

 

 

image_printپرینت مطلب

روز اول مسابقات شنای باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس در استخر آزادی پایان یافت / جذابیت در رقابت بین برترین شناگران ایران

روز اول از مرحله نخست بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور (جام خلیج فارس) عصر پنج‌شنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با رقابت برترین شناگران ایران در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران به پایان رسید.