پارالمپیک الف صدرنشین مرحله دوم لیگ شنا بانوان تبریز شد

مرحله دوم لیگ شنای بانوان تبریز با صدرنشینی پارالمپیک الف به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مرحله دوم لیگ شنای بانوان استان آذربایجان شرقی جمعه ۱۶ اسفندماه با شرکت ۶ تیم استخر سهند تبریز(هیئت شنا)، پارالمپیک الف، پارالمپیک ب، میرداماد، شبستر(هیئت شنا) و آذرسام برگزار شد. این رقابت ها در ۱۸ ماده و سه رده سنی( ۱۲-۱۱سال ، ۱۴ و ۱۳ سال و ۱۵سال به بالا ) در استخر میرداماد تبریز انجام شد که طی آن تیم استخر پارالمپیک الف صدرنشین شد که البته درمجموع امتیازات تیمی ،استخرسهند تبریز هنوز صدرنشین مسابقات میباشد.

مرحله سوم لیگ شنای بانوان استان بعد از ظهر روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه دراستخر میرداماد تبریز برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.