رضوانی: بعد از رقابت حالا وقت رفاقت است

محسن رضوانی رییس فدراسیون شنا بعد از رای اعتماد مجدد مجمع انتخاباتی گفت: بعد از رقابت حالا وقت رفاقت است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محسن رضوانی پس از انتخاب مجدد به عنوان رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در مورد اینکه چه برنامه‌ای دارید برای اینکه جزء ۱۰ تیم برتر دنیا قرار بگیریم، اظهار داشت: این مسئله آرزوی خود من است که در واترپلو جزو تیم‌های برتر دنیا باشیم. برهمین اساس لیگ زیر ۱۷ سال را راه اندازی کردیم و مطمئنا با همدلی همه اعضای این رشته می‌توانیم به آن برسیم. دولت‌ها در بحث رشته‌های پایه حمایت می‌کنند و باید برای این کار بسترسازی شود. دیدید برخی از نامزدها صحبت از برنامه ۱۰، ۱۲ ساله می‌کردند و ما هم تلاش می‌کنیم این برنامه‌ها را داشته باشیم.

رئیس فدراسیون شنا در مورد اینکه آیا برای بازی های آسیا قول کسب مدال می‌دهید یا خیر، گفت: این موضوع هم آروزی قلب ما است و هم هدفگذاری‌مان. دوره گذشته هم در وقت‌های اضافه به چین باختیم و چهارم شدیم. تلاش می‌کنیم تیم ملی و کادرفنی را تقویت کنیم و مطمئنا موفقیت دور از دسترس نیست. برای شنا هم با یک مربی بزرگ خارجی رایزنی کردیم و تلاش ما این است که این رشته از مربیان خارجی استفاده کنیم و امیدوارم هرچه زودتر این اتفاق بیفتد.

رضوانی در مورد اینکه بخش بانوان همچنان خاکستری خواهد بود، گفت: از این به بعد سفید و سیاه داریم نه خاکستری. برای اولین بار در تاریخ شنای بانوان مسابقات بین المللی را در تبریز برگزار کردیم. بحث سخت افزاری مهم است و به دلیل اینکه کشورمان باید میزبان باشد، باید تلاش زیادی کنیم. وزیر ورزش عراق هم که با وزیر ورزش کشورمان جلسه داشت، چند تفاهم نامه با برخی فدراسیون‌ها امضا کرد که شنا هم یکی از آنها بود.

انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

تعیین تکلیف حضور ایران در قهرمانی آسیا؛ گزینش تیم ۱۷ تا ۱۸ سال در اصفهان

در جلسه‌ای مشترک با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مربیان منتخب، فرآیند گزینش و اعزام تیم ملی شنا در رده سنی ۱۷ تا ۱۸ سال به مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت؛ اعضای این تیم در رقابت‌های انتخابی ۹ و ۱۰ خردادماه در اصفهان مشخص خواهند شد.

رضوانی: ۴ شناگر و ۲ شیرجه‌رو در لیست اعزام هستند؛ امید مدال در واترپلو داریم

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با اشاره به دستاوردهای اخیر در رده‌های پایه و مسابقات کشورهای اسلامی، از برنامه‌ریزی برای اعزام کاروانی کیفی به بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ خبر داد و بر شانس بالای واترپلو برای ایستادن روی سکو تأکید کرد.

آزادسازی خرمشهر؛ حماسه‌ای ماندگار در تاریخ ایران

سوم خرداد ۱۳۶۱، یکی از ماندگارترین روزهای تاریخ معاصر ایران محسوب می‌شود، در این روز خرمشهر پس از حدود ۵۷۸ روز اشغال، در میان تکبیر رزمندگان و اشک شوق مردم، آزاد شد، شهری که ماه‌ها زیر آتش و ویرانی ایستادگی کرده بود، سرانجام در عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس دوباره به خاک ایران بازگشت.

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی برای حمایت از محمدمهدی غلامی در نظرسنجی «قهرمان ایران»

در پی قرارگیری نام محمدمهدی غلامی، ملی‌پوش مستعد شنای ایران در فهرست کاندیداهای برترین‌های ورزش سال، فدراسیون ورزش‌های آبی از جامعه شنا، شیرجه و واترپلو دعوت کرد تا با مشارکت در طرح انتخاب «قهرمان ایران»، از نماینده این خانواده ورزشی حمایت کنند.

درخشش پدیده جوان ایرانی در «کاپ جهانی جوانان آمریکا»/ ایلیا احترامی در تخته سه متر ششم شد

رقابت‌های بین‌المللی شیرجه «کاپ جوانان آمریکا» با حضور نمایندگانی از ۱۰ کشور آغاز شده است و ایلیا احترامی، پدیده ایرانی‌الاصل مقیم آمریکا، در نخستین تجربه بین‌المللی خود با پرچم ایران موفق به کسب جایگاه ششم در ماده تخته فنر سه متر شد.

معارفه رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد/ سلطانی: وزارت ورزش برای درخشش در ناگویا کنار فدراسیون است

مراسم معارفه محسن رضوانی به عنوان رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با حضور مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌های وزارت ورزش برگزار و حکم ریاست وی ابلاغ شد. در این نشست، بر اهمیت ثبات مدیریتی برای موفقیت در بازی‌های آسیایی ناگویا و تداوم مسیر مدال‌آوری در رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو تأکید شد.