مولر: از عملکرد شاگردانم راضی هستم

سرمربی تیم ملی واترپلوی ایران از عملکرد بازیکنان این تیم در دیدار با استرالیا ابراز رضایت کرد.
لوتوس مولر در گفت وگو با خبرنگار اعزامی فدراسیون شنا به مسابقات جهانی ترکیه اظهار کرد: بازی بسیار دشواری مقابل استرالیا انجام دادیم اما از نحوه عملکرد بازیکنان در این دیدار بسیار راضی هستم. تلاش ما این است که بتوانیم بهترین بازی ها را در دیدار با حریفانمان انجام دهیم. فراموش نکنیم که استرالیا یکی از قدرتمندترین رقبای ما در این مسابقات بود.
وی افزود: ما بازی را به حریف واگذار کردیم اما در حقیقت عملکرد بازیکنانم نسبت به بازی با ژاپن بسیار بهتر شده بود. در دیدار با استرالیا نشان دادیم اگر بخواهیم می توانیم برای حریف دردسرساز باشیم. در دقایقی که بازیکنان بسته بازی کردند اختلاف را کاهش دادیم اما به تجربه بالای حریف خود باختیم.

انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.