تیم ملی شنا ایران

تغییر در برنامه تیم ملی شنا ایران

با نظر کادر فنی، برنامه تیم ملی شنا ایران در دومین روز رقابت های شنای بازی های آسیایی تغییر کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ برنامه روز دوم مسابقات برای تیم ایران تغییر کرد. پیش از این قرار بود که ایران در روز ۳۱ شهریور ماه سه نماینده در ماده های ۵۰ متر کرال پشت و ۲۰۰ متر مختلط انفرادی داشته باشد.

اما با صلاحدید کادر فنی مسابقه احمدرضا جلالی و مهدی انصاری در ماده ۲۰۰ متر مختلط انفرادی حذف شد. بدین ترتیب تیم شنا ایران در دورمین روز مسابقات شنای بازی های آسیایی یک نماینده خواهد داشت و جمال چاووشی فر در ماده ۵۰ متر کرال پشت به آب می پرد.

 

 

*برنامه کامل تیم ملی شنا ایران در بازی‌های آسیایی اینچئون:

۳۰شهریور:
جمال چاوشی‌فر:۱۰۰مترکرال پشت

۳۱شهریور:
جمال چاوشی‌فر: ۵۰متر کرال پشت

۰۱مهر:
آرشام میرزایی و احمدرضا جلالی: ۵۰متر آزاد
مهدی انصاری و آریا نسیمی‌شاد: ۲۰۰متر قورباغه

۰۲مهر:
مهدی انصاری: ۱۰۰متر پروانه
آریا نسیمی شاد: ۱۰۰متر قورباغه
۴در ۱۰۰متر آزاد تیمی

۰۳مهر:
مهدی انصاری: ۵۰متر پروانه
آرشام میرزایی و احمدرضا جلالی: ۱۰۰متر آزاد

۰۴مهر:
آریا نسیمی‌شاد و مهدی انصاری: ۵۰متر قورباغه
۴در ۱۰۰متر مختلط تیمی

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اعلام برنامه مسابقات واترپلو قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در احمدآباد هندوستان/ همگروهی ایران با چین، ازبکستان، هنگ‌کنگ و کویت

یازدهمین دوره مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا به میزبانی شهر احمدآباد هند از ۱۲ تا ۱۹ مهرماه برگزار می‌شود و تیم ملی واترپلو ایران نیز در این رویداد حاضر خواهد شد.

بازدید رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی از اردوی تیم‌های ملی شنا در استخر آزادی

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، با حضور در تمرینات تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان در استخر قهرمانی آزادی، از نزدیک در جریان روند آماده‌سازی ملی‌پوشان برای رقابت‌های پیش‌رو قرار گرفت.

بازدید هیئت نظارت بر تیم‌های ملی از اردوی تیم های ملی شنا

هیئت نظارت بر تیم‌های ملی با حضور محسن سمیع‌زاده معاون دفتر برنامه‌ریزی و نظارت ورزش قهرمانی، رضا طلایی رئیس گروه دفتر برنامه‌ریزی، بهنام عبودی و میلاد مسائلی، اعضای هیئت نظارت در محل اردوی تیم های ملی شنا و قایقرانی حضور یافتند.