جمال چاوشی در خبر ورزشی

انعکاس گسترده موفقیت های کاپیتان تیم ملی شنا در رسانه ها

در بین تمامی اخباری که در چند روز نخست از کاروان ورزشکارانی ایرانی در بازی های آسیایی 2014 منتشر شد، خبر موفقیت های کاپیتان تیم ملی شنای ایران انعکاس چشمگیری در رسانه ها داشت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ جمال چاوشی فر نخستین شناگر ایران در بازی های آسیایی بود. او که با ۲۳ سال سن به عنوان کاپیتان تیم ایران در این مسابقات حاضر شده بود، توانست رکوردهای خیره کننده ای را در اینچئون ثبت کند. چاووشی فر با ثبت زمان ۵۸ ثانیه و ۲۳ صدم ثانیه به خط پایان رسید و رکورد شخصی خود را حدود یک ثانیه کاهش داد.
او همچنین موفق به شکستن رکورد ملی ایران در این مسابقات شد. رکورد قبلی ماده ١٠٠ متر کرال پشت با زمان ۵۸ ثانیه و ۹۶صدم ثانیه در اختیار رهام پیروانی بود.
همچنین کاپیتان تیم ملی شنا ایران در دومین روز مسابقات شنا بازی های آسیایی ۲۰۱۴ در شهر اینچئون موفق شد رکورد ملی ماده ۵۰متر کرال پشت را بهبود بخشد. چاوشی فر توانست ۵۰متر را در ۲۶ثانیه و ۷۷صدم ثانیه شنا کند و رکورد ملی این ماده را ۳۳صدم ثانیه کاهش دهد.
موفقیت های پی در پی نماینده شنای ایران در بازی های آسیایی اینچئون بازتاب گسترده ای در مطبوعات و رسانه های عمومی داشت. رکوردشکنی های چاوشی فر امروز(دوشنبه) در اکثر روزنامه های ورزشی و حتی سیاسی و اجتماعی بازتاب داشت. بیشتر رسانه ها و کارشناسان حوزه مطبوعات و ورزش پایه با تقدیر از چاوشی فر عملکرد کادر فنی تیم ملی شنای ایران را ستودند.
انعکاس موفقیت نماینده شنای ایران در رسانه های گروهی از چند جهت بسیار مهم و قابل توجه است. زیرا نشان می دهد که بیشتر اهالی مطبوعات اشراف کامل و درستی نسبت به فضای مسابقات شنا و اهمیت ثبت رکوردهای جدید فارغ از نتیجه دارند. همچنین در فضایی که چندین ورزشکار از ایران در رشته های مختلف شرکت کرده اند، انعکاس ویژه موفقیت های شنا نشان دهده حسن نظر خبرنگاران محترم به ورزش های پایه است. دیدگاهی که قطعا برای توسعه شنای ایران و حرکت به سوی مدال آوری در آینده ای نزدیک تعیین کننده خواهد بود.

انعکاس گسترده موفقیت های کاپیتان تیم ملی شنا در رسانه ها
انعکاس گسترده موفقیت های کاپیتان تیم ملی شنا در رسانه ها

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

نظرپور: اعزام‌های تیم ملی شیرجه با رویکرد کیفی انجام می‌شود؛ امیدواریم سام به مدال جوانان جهان برسد

سرمربی تیم ملی شیرجه ایران با تشریح آخرین وضعیت اردوهای ملی‌پوشان، از آغاز مرحله جدید آماده‌سازی برای مسابقات رده‌های سنی آسیا خبر داد و تأکید کرد اعزام ورزشکاران بر اساس شانس مدال‌آوری و با رویکردی کیفی انجام خواهد شد. او همچنین نسبت به موفقیت سام در رقابت‌های جوانان جهان کرواسی ابراز امیدواری کرد و این مسابقات را فرصتی مهم برای ثبت یک دستاورد تاریخی در شیرجه ایران دانست.

چهره‌های برتر شنای جوانان در اصفهان معرفی شدند؛ پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی ۱۷-۱۸ سال

مسابقات انتخابی تیم ملی شنای پسران در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال با حضور مدعیان سراسر کشور در پایگاه ملی مسافت بلند انقلاب اصفهان به پایان رسید؛ رقابت‌هایی که طی آن شناگران برتر مواد مختلف شانس خود را برای حضور در ترکیب اعزامی ایران به مسابقات رده‌های سنی آسیا در تایلند محک زدند.

امیر همراهی: پالایش سخت‌گیرانه بازیکنان و تمرکز بر حل گره‌های تاکتیکی، کلید موفقیت ما در ناگویا است

امیر همراهی، مربی تیم ملی واترپلو، در گفتگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی از روند آمادگی تیم ملی برای حضور در مسابقات ناگویا پرده برداشت. وی با اشاره به تغییر در تقویم اردوها به دلیل شرایط خاص کشور و روند سخت‌گیرانه گزینش بازیکنان، از برنامه‌های پیش‌رو در روسیه و ضرورت برگزاری بازی‌های دوستانه در ایران برای رسیدن به اوج آمادگی تاکتیکی خبر داد.

تعیین تکلیف حضور ایران در قهرمانی آسیا؛ گزینش تیم ۱۷ تا ۱۸ سال در اصفهان

در جلسه‌ای مشترک با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مربیان منتخب، فرآیند گزینش و اعزام تیم ملی شنا در رده سنی ۱۷ تا ۱۸ سال به مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت؛ اعضای این تیم در رقابت‌های انتخابی ۹ و ۱۰ خردادماه در اصفهان مشخص خواهند شد.