نیمه‌شعبان سالروز میلاد منجی عالم بشریت مبارک باد

میلاد فرخنده یگانه عدالت گستر گیتی حضرت حجه ابن الحسن صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بر تمامی شیعیان جهان تبریک و تهنیت باد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ در سپیده دمان ۱۵ شعبان درخشان ترین ستاره هدایت و ولایت، درآسمان آفرینش نورافشانی می‌کند و در آن روز زیستن و شکفتن‌های ابدی آغاز می‌شود و زمین، مژدگانی شکوفه زاری پر طراوت را دریافت می‌کند.. امروز مردی به جهان پلک می‌گشاید که شمیم آمدنش چون بوی عود مشام جهان را پرخواهد کرد. 

در جهان اسلام نیز هیچ مذهبی نیست که معتقد به موعود نباشد و همه مذاهب اسلامی در قالبی خاص مهدویت را قبول دارند. چنانکه: ۱. دانشمندان شافعی مانند: طلحه الشافعیدر «مطالب السؤول فی مناقب آل الرسول»؛ کنجی شافعیدر «البیان فی اخبار صاحب الزمان»؛ ابن کثیردر «النهایه فی الفتن و الملاحم»؛ تفتازانی در «شرح المقاصد»؛ سیوطیدر «العرف الوری فی اخبار المهدی» و هیتمی در «القول المختصر فی علامات المهدی المنتظر» و «الصواعق المحرقه» ذیل آیه دوازدهم ؛۲. دانشمندان حنبلی مانند: امام احمد حنبل در مسند در ضمن ۱۳۶ حدیث؛ جوزیهدر «المنار المنیف»؛ ۳. دانشمندان حنفی مانند: ابن جوزی در «تذکره خواص الامه فی خصائص الائمه»؛ ابن طولون در «الائمه الاشاعه»؛ عبدالوهاب شعرانی در «الیواقیت و الجواهر»؛ قندروزیدر «ینابیع الموده»؛ آلوسی در «غایه المواعظ» و ۴. دانشمندان مالکی مانند: الصبان در «اسعاف الراغبین» و الکتانیدر «نظم المتناثر» در کتب مستقل یا در ضمن کتب روایی و تفسیری به وضوح و بطور گسترده به بحث مهدویت و ظهور منجی پرداخته‌اند.

امامیه نیز همراه با همه ادیان و فرق عالم، معتقد به ظهور منجی است و مانند بسیاری از اهل سنت معتقد است که منجی عالم بشریت مردی از نسل آخرین پیام‌آور صلح و راستی است که وعده حاکمیت دین بر پهنه هستی را محقق می‌سازد چنانکه قرطبی در تفسیر آیه ۳۳ سوره توبه، زمان تحقق این وعده را بنا بر قولی منطبق بر زمان حضرت مهدی (علیه السلام) دانسته و می‌نویسد: «و ذاک عند خروج المهدی…و قدتواترت علی أن المهدی من عتره رسول الله صلی الله علیه وسلم‏‏.»

با این بیان، نیمه شعبان عید بشریت است. البته جهان اسلام وظیفه سنگینی در معرفی چهره رحمانی حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه) به جهانیان دارد. یکایک ما باید همانند آن حضرت، مایه امنیت و آرامش بندگان خدا باشیم. همگان باید مراقب قلم و بیان خویش باشند تا خواسته یا ناخواسته آرامش ملّت و مذهبی را سلب نکنند زیرا تنها کسانی فرزندان حضرت مهدی (سلام الله علیه) محسوب خواهند شد که همچون آن حضرت پدری مهربان برای بشریت باشند و از سخنان آتش افروز که تنها مایه تحکیم سلطنت شیطان است بپرهیزند.

حقیقتاً امروز، چشم دنیا به بیان و قلم اهل اسلام دوخته است زیرا تبلیغات مسموم دشمنان سبب نگرانی سیل مشتقان معارف قرآن و اهل بیت و صحابه بزرگوار رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در جهان شده است. همه ما باید آتش نفرتی را که اکنون در بخش‌هایی از جهان اسلام برافروخته شده است را با قلم و بیان و مال و جان خود خاموش کنیم. علماء و اندیشمندان جهان اسلام برای تحقق جامعه مهدوی باید در خط مقدم صلح و برادری اسلامی باشند و اجازه ندهند که بی‌خردان تخم نفرت را در میان برادران دینی بگسترانند. زیرا اصلاح جامعه با معجزه صورت نمی‌گیرد. مردم باید پیام حق را یاری دهند تا پیروز شود چنانکه صبر و تلاش و عقلانیت خوبان سبب پیروزی انبیای الهی بر بدخواهان شد: «وَ کَأَیِّنْ مِنْ نَبِیٍّ قاتَلَ مَعَهُ رِبِّیُّونَ کَثیرٌ فَما وَهَنُوا لِما أَصابَهُمْ فی‏ سَبیلِ اللَّهِ وَ ما ضَعُفُوا وَ مَا اسْتَکانُوا وَ اللَّهُ یُحِبُّ الصَّابِرینَ؛ چه بسیار پیامبرانی که خداپرستان فراوانی در کنارشان جنگیدند؛ و در مقابل دشواریهایی که در راه خدا به آنها می‌رسید، ضعف نشان ندادند و تن به زبونی و تسلیم ندادند؛ و خدا پایداران را دوست می‌دارد». (آل عمران ۱۴۶) بنابراین، بیایم تا با تمام وجودحول محور ثقلین برای تحقق جامعه مهدوی که نهایت آمال و آروزی همه خوبان عالم بوده است تلاش نماییم.»

نیمه شعبان  ولادت آخرین ذخیره ی الهی و یگانه عدالت گستر گیتی امام زمان(ع) بر تمامی شیعیان مبارک باد.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب