سمیع‌زاده: به موفقیت شناگران خوشبینم

مدیر فنی تیم‌های ملی شنا گفت: تمام تلاش ما این است که بتوانیم سهیمه ورودی المپیک را به دست بیاوریم، به موفقیت ملی‌پوشان شناگرمان خوشبینم .

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محسن سمیع‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: در ساختار جدید تیم شنای ایران کار آماده‌سازی ملی‌پوشان از ۱۰ ماه پیش آغاز شد. برنامه‌ای که روی به کیفی سازی متمرکز بود.

وی افزود: خوشبختانه اتفاقات خوبی نیز در این مدت برای شناگران کشورمان رقم خورده است. پیش از عید چند رکورد خوب را کسب کردیم. فدراسیون شنا در این مدت هرآنچه در توان داشت به کار گرفت. به هرحال منابع مالی و بودجه کفاف برنامه‌های آماده‌سازی تیم ملی شنا را نمی‌دهد. این در شرایطی است که مهم ترین نقطه ضعف شنای ما کمبود حضور در مسابقات بین المللی است. ملی پوشان کشورمان شاید در سال ۲-۳ مسابقه بین المللی را تجربه کنند اما استاندارد آماده سازی شناگران در سطح دنیا حضور در بیش از ۱۲-۱۳ مسابقه در سال است.

مربی تیم ملی شنا ادامه داد: با این وجود از عملکرد ملی‌پوشان راضی هستیم. در رقابت‌های مالزی نتایج قابل قبولی را به دست آوردیم. در حال حاضر نیز آماده رقابت در مسابقات آزاد کرواسی هستیم. با سه شناگر در مسابقات زاگرب شرکت کرده‌ایم. رقابت‌های بسیار سختی در پیش داریم و تیم‌های بسیار خوبی شرکت کرده‌اند.

سمیع‌زاده یادآورشد: همزمان که این سه شناگر در کرواسی مسابقه می‌دهند، سینا غلامپور که با بورسیه فینا در تایلند تمرین می‌کند در رقابت‌های سنگاپور شرکت خواهد کرد. خیلی امیدوار هستیم که شناگران کشورمان در این رقابت‌ها رکوردهای خوبی را به ثبت برسانند.

وی تصریح کرد: شنا ورزش صدم ثانیه‌هاست. امیدوارم که شناگران کشورمان در رویدادهای پیش رو رکوردهای خوبی را به ثبت برسانند. مهدی انصاری، بنیامین قره حسنلو و علیرضا یاوری هرسه ملی پوش کشورمان تمرینات سختی را پشت سر گذاشتند و خوش بین هستیم که در مسابقات  کرواسی عملکرد خوبی داشته باشند.

مدیر فنی تیم‌های ملی شنا گفت: تمام توان خود را به کار می‌گیریم تا در رقابت‌های جهانی کره جنوبی دو سهمیه داشته باشیم و با دو شناگر در این رقابت‌ها شرکت کنیم . تمام تلاش ما این است که بتوانیم سهیمه ورودی المپیک را به دست بیاوریم. کار سختی در پیش داریم اما به توانایی ملی‌پوشان شناگرمان امیدواریم.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تیم شنا جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا معرفی شد/ اعزام به تایلند در انتظار فراهم شدن شرایط

کمیته فنی و مربیان منتخب شنا، اسامی شناگران و مربیان تیم جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا را اعلام کردند؛ تیمی که در صورت فراهم شدن شرایط اعزام، اواخر تیرماه راهی تایلند خواهد شد.

پیام فدراسیون ورزش‌های آبی به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، قیام ۱۵ خرداد و عید سعید غدیر خم

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد و تبریک عید سعید غدیر خم، این مناسبت‌ها را فرصتی برای تأمل در اهمیت مسئولیت‌پذیری، عدالت، مشارکت اجتماعی و نقش نسل جوان در ساخت آینده کشور دانست.

نظرپور: اعزام‌های تیم ملی شیرجه با رویکرد کیفی انجام می‌شود؛ امیدواریم سام به مدال جوانان جهان برسد

سرمربی تیم ملی شیرجه ایران با تشریح آخرین وضعیت اردوهای ملی‌پوشان، از آغاز مرحله جدید آماده‌سازی برای مسابقات رده‌های سنی آسیا خبر داد و تأکید کرد اعزام ورزشکاران بر اساس شانس مدال‌آوری و با رویکردی کیفی انجام خواهد شد. او همچنین نسبت به موفقیت سام در رقابت‌های جوانان جهان کرواسی ابراز امیدواری کرد و این مسابقات را فرصتی مهم برای ثبت یک دستاورد تاریخی در شیرجه ایران دانست.

چهره‌های برتر شنای جوانان در اصفهان معرفی شدند؛ پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی ۱۷-۱۸ سال

مسابقات انتخابی تیم ملی شنای پسران در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال با حضور مدعیان سراسر کشور در پایگاه ملی مسافت بلند انقلاب اصفهان به پایان رسید؛ رقابت‌هایی که طی آن شناگران برتر مواد مختلف شانس خود را برای حضور در ترکیب اعزامی ایران به مسابقات رده‌های سنی آسیا در تایلند محک زدند.

امیر همراهی: پالایش سخت‌گیرانه بازیکنان و تمرکز بر حل گره‌های تاکتیکی، کلید موفقیت ما در ناگویا است

امیر همراهی، مربی تیم ملی واترپلو، در گفتگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی از روند آمادگی تیم ملی برای حضور در مسابقات ناگویا پرده برداشت. وی با اشاره به تغییر در تقویم اردوها به دلیل شرایط خاص کشور و روند سخت‌گیرانه گزینش بازیکنان، از برنامه‌های پیش‌رو در روسیه و ضرورت برگزاری بازی‌های دوستانه در ایران برای رسیدن به اوج آمادگی تاکتیکی خبر داد.