شنا ایران

جلالی رکوردش را کاهش داد

احمدرضا جلالی با ثبت زمان 52 ثانیه و 69 صدم ثانیه رکورد خودش را کاهش داد اما از صعود به فینال بازماند

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛  احمدرضا جلالی شناگر ایران در ماده ۱۰۰ متر آزاد زمان ۵۲ ثانیه و ۶۹ صدم ثانیه را برای خودش ثبت کرد.او رکورد قبلی خودش را کاهش داد اما نتوانست فینالیست شود. آرشام میرزایی دیگر شناگر ایرانی در این ماده هم با زمان ۵۳ ثانیه و ۱۴  صدم ثانیه کار خود را به پایان رساند. جلالی و میرزایی به ترتیب نوزدهم و بیست و چهارم شدند. در  مجموع ۴۰ نفر در ماده ۱۰۰ متر آزاد شرکت کردند.

علاوه بر این مهدی انصاری با زمان ۲۵ ثانیه و ۸۶ صدم ثانیه در ماده ۵۰متر پروانه به کار خود پایان داد. مهدی انصاری شناگر ۱۷ ساله ایران صبح امروز در ماده ۵۰متر پروانه به آب زد و زمان ۵ ثانیه و ۸۶ صدم ثانیه را ثبت کرد. انصاری با این نتیجه در رده ۱۶ ماده ۵۰ متر پروانه قرار گرفت. در مجموع ۲۸ نفر در این ماده شرکت کرده بودند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.