سروش قندچی: باید از تک تک فرصت ها بهره ببریم

شناگر تیم ملی ایران گفت: از همین الان نباید برای بازی های آسیایی 2018 حتی یک ثانیه هم از دست داد تا بتوانیم در بازی های آسیایی دوره بعد خودمان را به سطح اول آسیا برسانیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ سروش قندچی شناگر تیم ملی ایران اظهار کرد: پس از مسابقات انتخابی تیم ملی که در مشهد برگزار شد،  کادر فنی سه شناگر را برای مسابقات قطر انتخاب کردند. در حال حاضر زیر نظر خشایار حضرتی مربی تیم ملی تمرین خودمان برای این مسابقات آماده می کنیم. تمام تلاش خودم را می کنم تا در مسابقات قطر رکورد بزنم ولی در ورزش نمی توان چیزی را پیش بینی کرد. زیرا در هنگام مسابقه ممکن است هر اتقاقی بیفتد و ورزشکار به هدف خود نرسد. اگر مشکل خاصی پیش نیاید می خواهم رکورد ماده های ۵۰ متر، ۱۰۰ متر و ۲۰۰ متر کرال پشت را یزنم.
او اشاره کرد: کادر فنی خیلی خوبی داریم و با تمام توان برای شناگران زحمت می کشند. امیدوارم بتوانیم مزد زحماتشان را با یک نتیجه خوب بدهیم.
سروش قندچی عنوان کرد: مسابقات مسافت کوتاه مشهد اگر چه در سطح داخلی برگزار می شد ولی از اهمیت خاصی برخوردار بود. رقابت ها خیلی نزدیک بود و همه شناگران برای انتخاب شدن در تیم ملی با آمادگی کاملی وارد مسابقات شده بودند. به خصوص در رشته کرال پشت که شناگران خیلی خوبی شرکت کرده بودند.

او بیان کرد: شنا یک ورزش دیر بازده است. بنابراین برای رسیدن به سطح اول آسیا و حتی جهان به یک پروسه بلند مدت و با برنامه جامعی نیاز داریم. ما باید تلاش کنیم تا در بازی های آسیایی دوره بعدی خودمان را به سطح کشورهای اول نزدیک کنیم.

قندچی درباره پیشنهاد برای بهتر شدن شرایط شنا گفت: از همین الان نباید برای بازی های آسیایی ۲۰۱۸  حتی یک ثانیه هم از دست داد. صدم ثانیه در شنا خیلی مهم است. باید از همین الان به فکر اردو و بازی های تدارکاتی و مسابقات بیشتری باشیم تا نتیجه آن را در چهار سال بعد ببینیم.

وی افزود: امسال برای شنا ایران خیلی خوب بود. شنای ایران در مقایسه با سال های قبل پیشرفت زیادی کرده است. امسال رکوردهای زیادی در شنا شکسته شد. اگر به همین روال ادامه دهیم در آینده خبرهای خوبی از شنا شنیده می شود.

او در پایان گفت: بزرگترین هدف هر ورزشکاری اسن است که سهمیه المپیک بگیرد و در المپیک مسابقه دهد. من هم تمام تلاش خود را می کنم تا سهمیه المپیک را بگیرم. از پدرم تشکر می کنم که همیشه از من حمایت کرده است.


انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.