برگزاری لیگ رده های سنی با هدف پشتوانه سازی در خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد

رقابت های لیگ واترپلو رده های سنی بین استان های خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد به صورت جشنواره برای رده سنی زیر 12 سال برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ امسال برای نخستین بار لیگ واترپلو در رده های سنی بین دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد برگزار شد. این مسابقات در گروه سنی زیر ۱۴ سال ، زیر ۱۷ سال و زیر ۲۰ سال دنبال می شود که با استقبال خوبی از سوی علاقه مندان همراه بوده است.

بابک حسامیان رئیس هیات شنا استان خوزستان در این باره اظهار کرد: با حضور تیم های نفت و گاز گچساران، نفت امیدیه، نفت اهواز، هیات شنا ماهشهر و نفت آبادان لیگ رده های سنی واترپلو بین دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد دنبال می شود. با توجه به جلسات کمیته فنی واترپلو در این دو استان و همچنین باشگاه های ریشه دار واترپلو تصمیم بر این گرفته شد تا جهت تقویت و پشتوانه سازی تیم های ملی و استانی، این رقابت ها در یک رده سنی کمتر از ادوار گذشته نیز برگزار شود.

وی افزود: بر همین اساس این رقابت ها به صورت جشنواره برای رده سنی زیر ۱۲ سال برگزار شده است. مجموعه پنج تیم که در لیگ رده های بالاتر هستند ملزم به شرکت در این رده سنی شدند و خوشبختانه استقبال خوبی از این مسابقات به عمل آمد. اکثر بازیکنان در رده سنی ۱۰ سال هستند و امید می رود که در سال های آینده بتوانند پشتوانه سازی کنند. از دیر باز مناطق جنوب غرب کشور به عنوان موتور محرک واترپلو کشور بوده است و امیدوار هستیم این روند همچنان تداوم داشته باشد.

photo_2022-12-13_10-49-45 photo_2022-12-13_11-13-38 photo_2022-12-13_11-16-54

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.