مسابقات شنای نونهالان و نوجوان پسر استان لرستان برگزار شد

پس از برگزاری مسابقات شنای نونهالان و نوجوان پسر استان لرستان در شهر بروجرد نفرات برتر این مسابقات اعلام شدند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مسابقات شنای انتخابی قهرمانی کشور برای پسران لرستانی برگزار شد. این مسابقات روز یکشنبه (هفت آذر) در بروجرد با حضور ۹۰ شناگر از تیم های الیگودرز، ازنا، دورود، بروجرد، دلفان و خر آم آباد با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

این رقابت ها که برای رده هاس سنی زیر ۱۰ سال، ۱۲-۱۱ سال، ۱۴-۱۳ سال و ۱۷-۱۵ سال پیگیری شد در نهایت با برتری تیم بروجرد به پایان رسید. پس از این تیم هم الیگودرز و خرم آباد به ترتیب دوم و سوم شدند.

 

 

نفرات برتر مسابقات شنای نونهالان و نوجوان پسر استان لرستان:

رده سنی زیر ۱۰ سال: امیرکسری پرهیزکار – علی خسروی – امیررضا جمالی – شایان تاجدیوند – کیان توکلی

رده سنی ۱۲-۱۱ سال: ماهان پارسا – سپهر گودرزی – ابولفضل عربستانی – حسین یگانه هاشمی – علیرضا هیربد

رده سنی ۱۴-۱۳ سال: پویان هدایتی – کیان فتح الهی – سهند محمودصالحی – امیرحسین مرادی – علی یگانه هاشمی – پیام حامدی

رده سنی ۱۷-۱۵ سال: شهاب ساکی – ماهان عباسی – کیان عابدینی – علی فلاحی – امیرمحمد رمضانی

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تحلیلی از جایگاه بین المللی ورزش‌های آبی

جدیدترین کرسی بین المللی کسب شده برای ورزش ایران، مهمترین کرسی به دست آمده در دو دهه اخیر به حساب می‌آید که برای ماندگاری و حتی توسعه آن باید برنامه داشت و «حمایت» کرد تا مفت از دست نرود.

سامیار عبدلی : برای بزرگی ایران و خوشحالی مردم رقابت می‌کنم / شناگران ایران توانمندند

سامیار عبدلی پس از اینکه رقابت های شنای قهرمانی جهان در سنگاپور را با ثبت رکورد ۲۲ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه در ماده پنجاه متر آزاد به پایان رساند، اظهار داشت: رکورد خوبی را به ثبت رساندم و ۱۵ صدم ثانیه رکورد قبلی را ارتقا دادم و از این لحاظ برای من ارزشمند بود که این اتفاق در مسابقات جهانی رخ داد که بهترین‌های دنیا حضور دارند.