آغاز مرحله پایانی لیگ شیرجه از فردا

مرحله دوم و پایانی مسابقات شیرجه باشگاه‌های کشور بخش آقایان فردا (سه‌شنبه) آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مرحله دوم و پایانی مسابقات لیگ شیرجه باشگاه‌های کشور سال ۱۴۰۱ بخش آقایان سه شنبه و چهارشنبه (نهم و دهم اسفند ۱۴۰۱)  با حضور ۶ تیم به میزبانی استخر بین المللی مجموعه ورزشی شهید شیرودی برگزار می‌شود.

مسابقات شیرجه باشگاه‌های کشور در بخش آقایان در سال ۱۴۰۱ در دو مرحله و در ۳ رشته ۱ متر تخته، ۳ متر تخته، سکو برگزار می‌شود، تعداد حرکات مسابقات آقایان براساس قوانین مسابقات آزاد FINA (14 سال و به بالا) در هر رشته خواهد بود . ضمناً گروه سنی C نیز می‌توانند در مسابقات لیگ شرکت داشته باشند.

در پایان مرحله نخست این رقابت ها تیم نفت تهران با مجموع ۸۸ امتیاز در جایگاه نخست ایستاد. تیم های رعد و مس سونگون نیز به ترتیب با ۷۶ و ۷۰ امتیاز دوم و سوم شدند.

آکادمی آزادی، فرهاد تبـریــــز، مرکزی، مس سونگون، رعد و نفت تهران تیم های حاضر در این دوره از مسابقات لیگ شیرجه باشگاه‌های کشور هستند. مرحله دوم و پایانی این مسابقات نهم و دهم اسفند ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

 

رده بندی تیمی تا پایان مرحله نخست مسابقات لیگ شیرجه کشور: 

  1. نفت تهران – ۸۸ امتیاز 
  2. رعد – ۷۶ امتیاز 
  3. مس سونگون – ۷۰ امتیاز 
  4. فرهاد تبریز – ۲۷ امتیاز 
  5. آزادی – ۱۹ امتیاز 
  6. مرکزی – ۱۷ امتیاز 
image_printپرینت مطلب

پیام قدردانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی به دکتر خسروپناه به مناسبت پیام تبریک قهرمانی تیم ملی واترپلو جوانان

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، با ارسال پیامی به حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه، دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی، از پیام تبریک و محبت‌آمیز ایشان به مناسبت قهرمانی تیم ملی واترپلو جوانان کشورمان در رقابت‌های زیر ۲۰ سال آسیا تقدیر و تشکر کرد.

بازدید معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش از تمرینات تیم ملی شنای ایران

سید محمد شروین اصفهیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، با حضور در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران، از تمرینات تیم ملی شنای ایران بازدید کرد و از نزدیک در جریان آخرین روند آماده‌سازی شناگران ملی‌پوش قرار گرفت.