نظرپور : نرخ شهریه‌ها در سال جاری برای شیرجه افزایش پیدا نکرد/ شیرجه روهای مستعدی در تیم ملی داریم

مربی تیم ملی شیرجه گفت : با مساعدت رییس فدراسیون خوشبختانه مصوب شد نرخ شهریه‌ها در سال جاری برای رشته شیرجه افزایش پیدا نکند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا ، شیرجه و واترپلو ؛ شهنام نظرپور در گفت‌وگو با خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره شرایط ملی پوشان شیرجه  از لحاظ برنامه‌ای اظهار داشت: ما در سال گذشته بچه‌ها را به کمپ بین‌المللی مالزی و همچنین مسابقات اوراسیا در روسیه اعزام کردیم که خوشبختانه از تمامی جهات یک اتفاق خوب بود و باید این روند در سال جاری هم تداوم بیشتری داشته باشد.

وی افزود: در شرایط فعلی بچه‌های تهران و تبریز به صورت غیر متمرکز زیر نظر مربیان به تمرین می‌پردازند تا ظرف روزهای آینده با تشکیل اردو و مسابقه انتخابی تیم ملی به آنها برنامه بدهیم تا طبق آن به مسیر خود ادامه دهند. حتی هفته گذشته هم یک جلسه با محسن رضوانی رییس فدراسیون داشتم که خوشبختانه در آن نشست او حامل خبرهای خوشحال کننده‌ای بود و مصوب شد نرخ شهریه‌ها در سال جاری برای رشته شیرجه افزایش پیدا نکند. از این مساله شوکه شدیم اما باز یک پیشنهاد سخاوتمندانه ای بود که دست ما را بیشتر از قبل باز می‌کند تا بتوانیم برنامه‌هایمان را جلو ببریم.

مربی تیم ملی شیرجه ادامه داد: ۵ استان ما از لحاظ امکاناتی شرایط مناسبی دارند و در صدد هستیم تا هر چه زودتر فعال شوند و حتی طبق مکاتباتی که با روسای هیات‌های این استان‌ها داشتیم از آن‌ها درخواست کردیم چنانچه با کمبود مربی یا نیاز به برگزاری کلاس‌های مربیگری و داوری دارند به ما بگویند برای حل مشکل آن‌ها اقدام کنیم. از سوی دیگر هم تنها استخر آزادی و استخر ۹ دی استاندارد هستند و همین برای ما مشکل‌ساز شده است.

نظرپور در خصوص اینکه آیا برای بازی‌های آسیایی به این رشته سهمیه‌ای تعلق گرفته است یا خیر، عنوان کرد: در جلسه‌ای که مسئولان فدراسیون با اعضای ستاد بازی‌های آسیایی داشتند متاسفانه به رشته شیرجه برای حضور در این رویداد مهم هیچ سهمیه‌ای اختصاص ندادند. این اتفاق باعث عقب‌ماندگی و سرخوردگی ورزشکاران می‌شود. به دلیل شرایط  کرونا و برخی موارد دیگر نزدیک به ۳ سال است که بچه‌های ما به مسابقه مهم خاصی در سطح بین‌المللی اعزام نشده‌اند. قرار است یک جلسه دیگر به همراه رییس فدراسیون با مسئولان کمیته ملی المپیک ترتیب دهیم تا حداقل مسئولان را مجاب کنیم که ما مانند واترپلو و شنا سهمیه برای حضور در هانگژو اختصاص دهند. باید نگاه‌ها به سمت رشته‌هایی مانند شیرجه حمایتی باشد تا ورزشکاران از آن برای آینده انگیزه بگیرند. ما تنها می‌خواهیم ۲ ورزشکار آن هم در ماده ۱۰ متر هماهنگ به بازی‌های آسیایی بفرستیم.

وی با اشاره به اینکه بیشتر نفرات این تیم را بچه‌های نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند، گفت: خبر خوبی که در حال حاضر می‌توانیم به مخاطبان این رشته ورزشی بدهیم این است اکثر نفرات ما در اردو‌های تیم ملی نفرات مستعد و آینده‌داری هستند که از آینده درخشانی برخوردارند به شرط اینکه از آن‌ها خوب حمایت شود. از لحاظ کیفیت همین بچه‌ها توانستند در دل لیگ ملی‌پوشان بزرگسالان ما را شکست دهند. اگر برنامه‌ریزی مداوم باشد ما هم طبیعتا می‌توانیم راهی را که در نظر گرفته‌ایم به شکل خوبی پیش ببریم. فکر می‌کنم برگزاری اردو‌های مداوم، متمرکز و اعزام به مسابقات متعدد از جمله دلایلی باشد که می‌تواند به پیشرفت شیرجه‌کاران ما کمک کند. واقعا می‌طلبد توجه بیشتری به رشته‌هایی مانند شنا و شیرجه که جزو رشته‌های پُر مدال هستند صورت بگیرد.

مربی تیم ملی شیرجه در پایان با تاکید بر اینکه به دنبال برگزاری یک مسابقه بین‌المللی پس از بازی‌های آسیایی در ایران هستند، اظهار داشت: زمانی که در روسیه بودیم با چندین کشور مکاتباتی انجام دادیم تا بتوانیم پس از هانگژو میزبان یکسری ورزشکاران از کشور‌های ارمنستان، ازبکستان، بلاروس، روسیه به همراه یونان و گرجستان باشیم و خوشبختانه موافقت اولیه این کشور‌ها را هم گرفته‌ایم و نیاز است که تنها مسئولان فدراسیون و وزارت ورزش به ما کمک کنند تا حداقل یک میزبانی خوبی از آن‌ها داشته باشیم. حتی ما به مسئولان این چند کشور توضیح دادیم هزینه‌ها باید بر عهده خودشان باشد. به طور حتم برگزاری چنین مسابقات کمک خواهد کرد تا خیلی راحت بچه‌های ما دیده شوند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تعیین تکلیف حضور ایران در قهرمانی آسیا؛ گزینش تیم ۱۷ تا ۱۸ سال در اصفهان

در جلسه‌ای مشترک با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مربیان منتخب، فرآیند گزینش و اعزام تیم ملی شنا در رده سنی ۱۷ تا ۱۸ سال به مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت؛ اعضای این تیم در رقابت‌های انتخابی ۹ و ۱۰ خردادماه در اصفهان مشخص خواهند شد.

رضوانی: ۴ شناگر و ۲ شیرجه‌رو در لیست اعزام هستند؛ امید مدال در واترپلو داریم

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با اشاره به دستاوردهای اخیر در رده‌های پایه و مسابقات کشورهای اسلامی، از برنامه‌ریزی برای اعزام کاروانی کیفی به بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ خبر داد و بر شانس بالای واترپلو برای ایستادن روی سکو تأکید کرد.

آزادسازی خرمشهر؛ حماسه‌ای ماندگار در تاریخ ایران

سوم خرداد ۱۳۶۱، یکی از ماندگارترین روزهای تاریخ معاصر ایران محسوب می‌شود، در این روز خرمشهر پس از حدود ۵۷۸ روز اشغال، در میان تکبیر رزمندگان و اشک شوق مردم، آزاد شد، شهری که ماه‌ها زیر آتش و ویرانی ایستادگی کرده بود، سرانجام در عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس دوباره به خاک ایران بازگشت.

فراخوان فدراسیون ورزش‌های آبی برای حمایت از محمدمهدی غلامی در نظرسنجی «قهرمان ایران»

در پی قرارگیری نام محمدمهدی غلامی، ملی‌پوش مستعد شنای ایران در فهرست کاندیداهای برترین‌های ورزش سال، فدراسیون ورزش‌های آبی از جامعه شنا، شیرجه و واترپلو دعوت کرد تا با مشارکت در طرح انتخاب «قهرمان ایران»، از نماینده این خانواده ورزشی حمایت کنند.

درخشش پدیده جوان ایرانی در «کاپ جهانی جوانان آمریکا»/ ایلیا احترامی در تخته سه متر ششم شد

رقابت‌های بین‌المللی شیرجه «کاپ جوانان آمریکا» با حضور نمایندگانی از ۱۰ کشور آغاز شده است و ایلیا احترامی، پدیده ایرانی‌الاصل مقیم آمریکا، در نخستین تجربه بین‌المللی خود با پرچم ایران موفق به کسب جایگاه ششم در ماده تخته فنر سه متر شد.

معارفه رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد/ سلطانی: وزارت ورزش برای درخشش در ناگویا کنار فدراسیون است

مراسم معارفه محسن رضوانی به عنوان رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با حضور مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌های وزارت ورزش برگزار و حکم ریاست وی ابلاغ شد. در این نشست، بر اهمیت ثبات مدیریتی برای موفقیت در بازی‌های آسیایی ناگویا و تداوم مسیر مدال‌آوری در رشته‌های شنا، شیرجه و واترپلو تأکید شد.