رستمیان : امیدوارم به فینال بازی‌های آسیایی برویم و بتوانیم افتخار آفرینی کنیم

لژیونر واترپلو ایران گفت: امیدوارم برای بازی‌های آسیایی با اردوهای منظم و دیدار های تدارکاتی خوب به فینال بازی‌های آسیایی برویم و بتوانیم افتخار آفرینی جدیدی کنیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو ؛سهیل رستمیان در گفت وگو با خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره مسابقات لیگ جهانی واترپلو و نتایج تیم ملی اظهار داشت: خداراشکر در مسابقات جهانی که در آلمان برگزار شد ۲برد و ۲ باخت داشتیم. اگر بخواهم تک به تک به بازی‌ها بپردازم، بازی با رومانی را باختیم و بهتر از این می‌توانستیم بازی کنیم و نتیجه را نزدیک‌تر به پایان برسانیم. البته رومانی یکی از تیم‌های خوب اروپا است که در این مسابقات هم پرقدرت ظاهر شده بود.

وی افزود: خدا را شکر نیوزیلند و مالت را بردیم، اما متاسفانه مقابل قزاقستان با اینکه در دقایقی از بازی جلو بودیم، اما در آخر بازی را واگذار کردیم و حیف شد، زیرا خیلی دوست داشتم که این بازی هم با برد تمام می‌کردیم.

لژیونر واترپلوی ایران ادامه داد: هر چقدر به اردو‌های تدارکاتی بیشتری برویم و هر چقدر این مسابقات رسمی در این حد را بیشتر انجام بدهیم به واترپلوی کشورمان بیشتر کمک می‌کند، مخصوصا در این برهه که به بازی‌های آسیایی نزدیک هستیم و تدارکاتی خوبی برای ما بود. خوشبختانه من در بازی با نیوزیلند بهترین بازیکن زمین شدم و این بهترین بازیکن حاصل تلاش همه بازیکنان بود که در انتها به من رسید و از کسب این عنوان خوشحال هستم. امیدوارم بتوانم که بیشتر از این‌ها بتوانم به تیم واترپلو کمک کنم.

لژیونر واترپلوی ایران گفت: همانطور که در جریان هستید تیم قزاقستان، چین و ژاپن یک ماه آینده در مسابقات جهانی ظاهر می‌شوند و قطعا برنامه ریزی خوب و آمادگی بالایی خواهند داشت. ما هم قبل از مسابقات جهانی اردویمان در حد ۲ الی ۳ هفته برگزار شده بود و با آمادگی کاملی به این مسابقات نیامده بودیم.

رستمیان در پایان با اشاره به اینکه برا حضور در هانگژو باید حمایت بیشتری شوند، عنوان کرد: امیدوارم برای بازی‌های آسیایی اردوی مدون و منظمی داشته باشیم همراه با بازیهای تدارکاتی خوب. در کنار آن امیدوارم همه سیستم ورزش کشور عالی کار کنند تا به فکر این باشیم که به فینال بازی‌های آسیایی برویم و بتوانیم افتخار آفرینی جدیدی کنیم. امیدوارم زودتر اردوی بازی‌های آسیایی شروع شود و تیم بتواند با شرایط بهتری تمرین کند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.