برگزاری اردوی متمرکز تیم ملی شنا در اصفهان

اردوی متمرکز تیم ملی شنا جهت آماده سازی برای شرکت در نوزدهمین دوره مسابقات بازی های آسیایی هانگژو 12 الی 22 تیر 1402 به میزبانی استان اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ طبق اعلام کمیته فنی شنا، ملی پوشان شنا ایران جهت آماده سازی و حضور پر قدرت در نوزدهمین دوره مسابقات بازی های آسیایی هانگژو از ۱۲ الی ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۲ به میزبانی استان اصفهان تمرینات خود را پیگیری خواهند کرد.

از همین رو شناگران مدعو به این اردو طبق زمانبندی های انجام شده از سوی کمیته فنی و کادر فنی تیم ملی باید روز دوشنبه ساعت ۱۷:۰۰ در محل اردو حاضر شوند.

نوزدهمین دوره مسابقات بازی‌های آسیایی ۲۳ سپتامبر الی ۸ اکتبر (اول الی ۱۶ مهر ۱۴۰۲) به میزبانی هانگژو چین برگزار می‌شود.

اسامی شناگران دعوت شده به اردو تیم ملی شنا_ اصفهان:

ردیف  نام و نام خانوادگی   استان 
۱ مهرشاد افقری   اصفهان 
۲ متین سهران  اصفهان 
۳ مهران قاسم زاده  اصفهان 
۴ سینا غلامپور خراسان رضوی
۵ ابوالفضل سام  خراسان رضوی
۶ هومر عباسی  گلستان 
۷ بنیامین قره حسنلو  البرز
۸ علی رشید پور کرمانشاه
۹ امیر مطاعی کرمانشاه
۱۰ علی سراوند کرمانشاه
۱۱ محمد قاسمی  تهران 

 

اسامی کادر فنی تیم ملی:

سرمربی: گامر دیلانچیان

مربی مدعو: امید تاکی (اصفهان)

سرپرست اردو: پیمان گرامی

محل برگزاری اردو: اصفهان – اداره ورزش و جوانان استان اصفهان

 

شرایط و مقررات اردوی متمرکز:         

  1. به همراه داشتن البسه و تجهیزات فنی مورد نیاز در شنا و بدنسازی (کفش- لباس ورزشی- تخته- فین، کفی و …)
  2. به همراه داشتن کارت بیمه ورزشی (دارای اعتبار درسال ۱۴۰۲)
  3. پیش بینی و تهیه وسائل ایاب و ذهاب سفر در تاریخ‌های اعلام شده جهت ورود به اردو و بازگشت از اردو به عهده هیأت‌های مربوطه می‌باشد.
  4. شناگران باید تمام وقت در خدمت کادر مربیان در طی اردو باشند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.