برگزاری مرحله دوم لیگ واترپلو زیر ۱۶ سال کشور از ۲۳ آذر

مرحله دوم مسابقات لیگ واترپلو کشور ویژه پسران زیر 16 سال 23 الی 25 آذر 1402 در استخر 9 دی مجموعه ورزشی شهید شیرودی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ طبق اعلام کمیته فنی واترپلو مقرر شد مرحله دوم مسابقات لیگ واترپلو کشور ویژه پسران زیر ۱۶ سال ۲۳ الی ۲۵ آذرماه ۱۴۰۲ در استخر ۹ دی مجموعه ورزشی شهید شیرودی برگزار شود.

مرحله نخست این مسابقات ۱۱ الی ۱۴ مهر ماه ۱۴۰۲ با حضور ۱۵ تیم پیگیری و به پایان رسید که با برنامه ریزی انجام شده در مرحله دوم این رقابت ها تیم ها در دو بخش لیگ برتر و دسته یک در رده سنی زیر ۱۶ سال باهم به رقابت خواهند پرداخت.

محل و زمان برگزاری:

رده سنیتاریخ ورودشروع مسابقهپایان مسابقهمحل برگزاری
زیر ۱۶ سالچهارشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۲پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۳عصر روز شنبه ۱۴۰۲/۰۹/۲۵استخر ۹ دی تهران

استخر برگزاری مسابقات : تهران_ مجموعه ورزشی شهید شیرودی_ استخر۹ دی

تعداد اعضاء تیم : 1 نفر سرپرست_ ۱ نفر سر مربی_ ۲ نفر مربی _ ۱۷ نفر بازیکن (۱ نفر پزشک با مدرک معتبر و رسمی)

لازم به ذکر است کادر فنی هر تیم بر اساس قوانین می بایست حداقل شامل ۱ نفر سرپرست، ۱ نفر سرمربی و ۱ نفر مربی باشد. 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.