گزارش تصویری مرحله نخست طرح گسترده استعدادیابی در واترپلوی کشور

نخستین مرحله طرح گسترده استعدادیابی در واترپلوی کشور با عنوان آینده سازی واترپلوی ایران برای بازیکنان زیر 14 سال در استخر 9دی شهید شیرودی برگزار شد.

عکاس: بهنام رنجکش

(برای مشاهده هر عکس در اندازه واقعی بر روی آن کلیک کنید)

 

IMG_6188 IMG_6120 IMG_6132 IMG_6028 IMG_6072 IMG_6067 IMG_6003 IMG_5973 IMG_6001 IMG_5996 IMG_6008IMG_5956-IMG_6186

 

 

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.