پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان تهران شد

با رای اکثریت اعضای مجمع عمومی انتخابات ریاست هیات ورزش‌های آبی استان تهران، پیام نظر به عنوان رئیس این هیات برای چهارسال آینده انتخاب شد.

مجمع عمومی انتخابات رئیس هیات ورزش‌های آبی استان تهران عصر امروز شنبه ۲۰ مردادماه با حضور محمد علی آبادی نایب رئیس فدراسیون، جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، قمی سرپرست هیات و اعضای مجمع در سالن آمفی‌تئاتر اداره‌کل ورزش و جوانان استان تهران برگزار شد.

 مجمع عمومی انتخابات رئیس هیات ورزش‌های آبی استان تهران با حضور ۳ کاندیدای حاضر؛ پیام نظر، امین احمدی و علی الوندی آغاز و در پایان پیام نظر با کسب ۱۴ رای برای ۴ سال آینده به عنوان رئیس هیات انتخاب شد.

پیام نظر سال‌ها در اداره کل ورزش و جوانان استان تهران دارای مسئولیت‌های مختلف بوده است.

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.