صدرنشینی نیک بسپار و یزد پولیکا در مرحله دوم لیگ شنای یزد

تیمهای شنای نیک بسپار و یزد پولیکا به ترتیب در رده های سنی نوجوانان و جوانان عنوان قهرمانی دومین مرحله لیگ شنای استان یزد ((چام پیشگامان)) را به دست آوردند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شناف شیرجه و واترپلو؛ دومین مرحله از چهارمین دوره لیگ شنای آقایان استان یزد “جام پیشگامان” روز جمعه ۱۳ آذرماه با حضور بیش از ۱۰ تیم  و ۱۲۰ شناگر در رده های سنی نوجوانان و جوانان در استخر ۲۲ بهمن یزد برگزار گردید.

در این مرحله از مسابقات که با استقبال پرشور شناگران و خانواده های آنان همراه بود شناگران در ۴ رده سنی زیر ۱۰ سال،۱۱ و ۱۲ سال،۱۳ و ۱۴ سال و ۱۵ تا ۱۷ سال در رشته های مختلف به رقابت پرداختند و نفرات برتر هر رشته حکم قهرمانی و مدال  خود را از باغستانی رییس هیئت شنا،شیرجه و واترپلو و پیشکوهی پور مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیشگامان دریافت کردند.
در رده سنی نوجوانان،تیم نیک بسپار بر سکوی قهرمانی ایستاد و تیمهای یزد پولیکا و شهید الله دادی به ترتیب دوم و سوم شدند. در رده سنی جوانان نیز تیم یزد پولیکا قهرمان شد و تیم‌های نیک بسپار و پرشین پوشش عناوین دوم و سوم را از آن خود کردند.
مرحله سوم این مسابقات بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

روز اول مسابقات شنای باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس در استخر آزادی پایان یافت / جذابیت در رقابت بین برترین شناگران ایران

روز اول از مرحله نخست بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور (جام خلیج فارس) عصر پنج‌شنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با رقابت برترین شناگران ایران در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران به پایان رسید.

آغاز مرحله نخست مسابقات شنای باشگاه‌های کشور (جام خلیج فارس) / رقابت مهیج برترین شناگران ایران در استخر آزادی

مرحله اول بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس، صبح روز پنج‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ با حضور برترین شناگران ایران در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران آغاز شد.

مرحله اول بیست و دومین دوره رقابت‌های شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور – جام خلیج فارس برگزار می‌شود

مرحله اول بیست و دومین دوره رقابت‌های شنا باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس با حضور برترین شناگران ایران در قالب ۷ تیم روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار می‌شود.