ورزش های آبی جمهوری اسلامی ایران

بهره گیری از خرد جمعی و نظرات فنی در تصمیم سازی ها/ اجرای تصمیمات كمیته فنی مطابق قانون

سرپرست فدراسیون شنا در جمع اعضای كمیته فنی واترپلو با اشاره به استفاده از خرد جمعی در تصمیم گیری ها، نسبت به بهره گیری از نظرات كارشناسی كمیته فنی در تصمیم سازی ها تاكید كرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، در این نشست كه با حضور اعضای كمیته فنی واترپلو در محل فدراسیون شنا برگزار شد، برانوش نیك بین سرپرست فدراسیون شنا ضمن با اهمیت توصیف كردن نظرات كارشناسی كمیته فنی، نظرات جمعی این كمیته را مبنای تصمیم گیری ها در رشته واترپلو عنوان كرد و اظهار داشت: نظرات كمیته فنی خط مشی و چشم اندازهای این كمیته را مشخص می كند و به نظرات این كمیته مطابق قانون عمل خواهم كرد و تلاش می كنم تا در حد توان و بضاعت فدراسیون زمینه اجرایی شدن آنها را فراهم كنم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینكه در سفرهای استانی همواره بر فعال تر شدن استانها تاكید دارم، اظهار داشت: از هیات ها خواسته ام تا فعالیت های شنا، شیرجه و واترپلو را با برنامه و جدیت بیشتری پیگیری كنند چرا كه هیات ها بازوهای اجرایی فدراسیون محسوب می شوند و فعال شدن آنها به رشد و اعتلای این رشته و به ویژه تیم های ملی سرعت بیشتری خواهد بخشید.

نیك بین با تقدیر از تلاش كمیته واترپلو در برگزاری مسابقات رده های سنی اظهار داشت: برگزاری مسابقات رده های پایه كمتر در سایر فدراسیونها مورد توجه قرار می گیرد ولی خوشحالم كه كمیته واترپلو نگاه وی‍ژه ای به مسابقات رده های سنی دارد و امیدوارم این كار زیر بنایی همچنان پیگیری شود.سرپرست فدراسیون شنا تصریح كرد: تلاش داریم تا هیات ها را به حضور در مسابقات رده های سنی تشویق كنیم و از این طریق به توسعه و فراگیر شدن واترپلو در سطح كشور كمك كنیم.

وی یكی از مشكلات شنای كشور را نداشتن حمایت كننده های مالی قوی و به طبع كم توجهی رسانه ها به این ورزش پایه عنوان كرد و اظهار داشت: تلاش داریم با جذب اسپانسرهای مناسب و رعایت مسائل و موازین شرعی زمینه حضور رسانه های تصویری را در مسابقات واترپلو فراهم كنیم و از این طریق به فراگیر شدن و اقبال عمومی به این رشته تیمی كمك كنیم.

در ادامه این نشست نادر غفوری ضمن تقدیر از تلاش سرپرست فدراسیون شنا در تجهیز كمپ تیم های ملی در محل استخر بین المللی ٩ دی، این اقدام فدراسیون را تلاشی ماندگار و ارزشمند برای تیم های ملی شنا، شیرجه و واترپلو عنوان كرد و تلاشهای صورت گرفته در این زمینه را مورد تقدیر دانست.

اعضای كمیته فنی در این نشست همچنین در خصوص وضعیت مربیانی كه در كلاس ارتقاء مربیگری “نیكلا فیرو” مدرس فینا(فدراسیون جهانی شنا ) كه شهریور ماه ٨٩ در تهران برگزار شد به تصمیم گیری پرداختند.

بر این اساس مقرر شد مربیانی كه فاقد كارت مربیگری بوده و به عنوان شركت كننده در این دوره حضور داشته اند، صرفا گواهی شركت در دوره را دریافت می كنند و همچنین مربیانی كه دارای كارت مربیگری بوده بر اساس قوانین كمیته آموزش فدراسیون شنا ( مشروط بر طی شدن سه سال از آخرین مدرك مربیگری ) یك درجه ارتقاء پیدا می كنند. این كمیته همچنین مقرر كرد مربیانی كه گواهی آنها با بیش از یك درجه ارتقا مواجه گردیده (به طور مثال درجه سه به بین المللی) از این تاریخ به بعد مدارك صادر شده فاقد اعتبار بوده و درجه مربیگری آنها مطابق موارد فوق عمل خواهد شد.

در پایان این نشست اعضای كمیته فنی با رای قاطع بار دیگر نادر غفوری را به عنوان رئیس كمیته فنی واترپلو انتخاب كردند ضمن اینكه مقرر با بهره گیری از نظرات كارشناسان و پیشكسوتان واترپلو در كمیته مشورتی، ٧ نفر به عنوان اعضای كمیته فنی به سرپرست فدراسیون شنا معرفی شوند.

نشست اعضای كمیته فنی واترپلو با حضور محسن رضوانی، نادر غفوری، علی گرامی، حمید شب انگیز، مجید نقاشلو، كامبیز رخشانی مهر، محمد جواد پذیرفته، سیروس طاهریان، امیر عباس اكبر نژاد، حسین رضایی و امیر همراهی (دبیر كمیته) برگزار شد.

image_printپرینت مطلب