تاسیس مدرسه شنا، شیرجه و واترپلو در استخر بین المللی شیرودی

فدراسیون شنا به منظور عمومیت بخشیدن به امر آموزش و توسعه رشته های پایه مدرسه شنا، شیرجه و واترپلو تاسیس کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، این فدراسیون با هدف همگانی شدن رشته های پایه و یکسان سازی امر آموزش اصولی و آکادمیک رشته های تحت پوشش خود مدرسه شنا، شیرجه و واترپلو را تاسیس کرد.
مدرسه شنا در استخر بین المللی و سه گانه مجموعه ورزشی شهید شیرودی و زیر نظر مربیان و کادر فنی مجرب فدراسیون شنا آغاز به کار کرده و تسهیلات ویژه ای نیز برای اقشار کم درآمد در نظر گرفته شده است.
فدراسیون شنا در نظر دارد با آغاز به کار این مدرسه شنا و افزایش کمی تعداد ورزشکاران در رشته های شنا، شیرجه و واترپلو چهره های مستعد را برای قرار گرفتن در مسیر قهرمانی به پایگاههای استعدادیابی فدراسیون و یا به اردوهای ملی معرفی کند.

image_printپرینت مطلب

رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی: بازیکنان جوان و آینده‌داری در لیگ واترپلو حضور داشتند

محسن رضوانی گفت: بازیکنان جوان بسیار خوبی در این دوره از رقابت‌های لیگ واترپلو حضور داشتند که این مهم به سود آینده‌ی واترپلوی ایران است چرا که قطعا آینده‌ی درخشان و عملکرد بهتری خواهند داشت .

دکتر دنیامالی : ایران جزو چهار قدرت برتر واترپلوی آسیاست/ خبرهای خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید/ برای حل مشکلات استخر آزادی دستور پیگیری دادم

وزیر ورزش و جوانان گفت: واترپلو در ایران ظرفیت خوبی دارد و در قاره آسیا جزو چهار کشور برتر و قدرتمند این رشته ورزشی هستیم و به طور حتم در آینده اخبار خوبی از واترپلو و شنا خواهید شنید.