تمرینات تیم ملی شنا تعطیل شد/ آغاز دور جدید تمرینات از ۵ فروردین

اردوی متمرکز و تمرینی تیم ملی شنای کشورمان تعطیل شد و شناگران حاضر در اردو به تعطیلات نوروزی رفتند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، دور جدید تمرینات تیم ملی شنای کشورمان که از روزچهارشنبه ٢٣ اسفند ماه در محل استخر ٩ دی آغاز شده بود، با انجام تمرینات صبح امروز دوشنبه پایان یافت و ملی پوشان دعوت شده به تعطیلات نوروزی رفتند.

در مرحله نخست تمرینات تیم ملی، شناگران به تمرینات تکنیکی، استقامتی، کششی، هوازی و بدنسازی پرداختند.

در این اردو فرشاد کرمی، حامد رضا خانی، محسن سمیع زاده و گامردیلانچیان به عنوان مربی بر کار ملی پوشان شنای کشورمان نظارت داشتند.

قرار است دور دوم تمرینات تیم ملی شنا از ۵ فروردین ماه سال آینده با حضور شناگران تهرانی و شهرستانی زیر نظر کادر فنی پیگیری شود.

تیم ملی شنای کشورمان خود را برای حضور در مسابقات مسافت کوتاه داخل سالن آسیا (اینچوان کره جنوبی)، مسابقات قهرمانی جهان (بارسلون اسپانیا)،قهرمانی جوانان جهان (دبی امارات) و بازیهای المپیک جوانان (نانجینگ چین) آماده می کند.

image_printپرینت مطلب

دوره‌های آموزشی خارج از سامانه ملی فدراسیون ورزش‌های آبی مورد تایید نیست

فدراسیون ورزش‌های آبی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی رشته‌های شنا، شیرجه، واترپلو فقط از طریق رسانه‌های رسمی فدراسیون اطلاع‌رسانی می‌شود و ثبت‌نام از طریق سامانه ملی مورد تایید است و خارج از این فرآیند، از وجاهت قانونی برای این فدراسیون برخوردار نیست.