مجتبی ولی پور سه شنبه عازم اردوی چین می شود

مجتبی ولی پور شیرجه رو تیم ملی کشورمان به منظور کسب آمادگی برای حضور در مسابقات ورودی المپیک ٢۰١٢ لندن سه شنبه هفته جاری عازم کشور چین می شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، مجتبی ولی پور شیرجه ١٩ ساله کشورمان که پنجشنبه گذشته به دلیل صادر نشدن روادید کشور چین از سفر به این کشور بازمانده بود، روز سه شنبه هفته جاری به منظور برپایی اردویی ۴۵ روزه از طریق کشور امارات عازم شهر پکن خواهد شد.
بر اساس برنامه ریزی فدراسیون شنا و کمیته مشورتی شیرجه، مجتبی ولی پور در طول اردوی ۴۵ روزه خود که تا ١۵ بهمن ماه ادامه خواهد داشت تمرینات اختصاصی بدنسازی و مهارتی ویژه ای را زیر نظر مربیان چینی در دانشگاه تربیت بدنی “تسینگ هوا” پیگیری خواهد کرد تا خود را برای مسابقات انتخابی لندن که ٢۶ بهمن ماه جاری در لندن برگزار خواهد شد، آماده کند.
کشور چین مهد شیرجه دنیا و از جمله کشورهای پیشرفته و صاحب سبک در این رشته به شمار می رود که قهرمانان صاحب نامی را در شیرجه جهان و المپیک در اختیار دارد.

image_printپرینت مطلب

آیین نامه مسابقه تایم تریل دختران – اصفهان

دومین مرحله مسابقات تایم‌تریال انتخابی تیم ملی شنای دختران با هدف ارزیابی فنی و شناسایی استعدادهای برتر برگزار می‌شود. این رقابت‌ها با حضور برترین شناگران منتخب کشور و در راستای