آرزو داریم رضوانی شنا و واترپلو را به جایگاه قبلی خود بازگرداند

رضوانی از بدنه و صاحب نام رشته واترپلو است و بسیار برای این رشته زحمت کشیده و خود قهرمان بوده است. رضا کامرانی پیشکسوت واترپلوی کشورمان رضوانی را دلسوز رشته واترپلو دانست و افزود: محسن رضوانی شاگرد من در تیم ملی بوده است و هم دارای تحصیلات علمی در رشته تربیت بدنی است و هم تجربه کافی در این رشته را دارد و به قول معروف استخوان خورد کرده است. وی در ادامه اذعان داشت: انتخاب رضوانی آخرین تیر ترکش ما در این رشته ورزشی است اگر ایشان بتواند با توجه به مشکلات مالی که به دلیل کم کاری مدیران قبلی به وجود آمده است و باعث سقوط رشته های شنا، شیرجه و واترپلو شده است این رشته را به جایگاه قبلی خود بازگرداند تمامی ما پیشکسوتان واترپلو را به آرزوی قلبیمان رسانده است و هم من و هم سایر دوستان با تمام قوا و بدون هیچ چشم داشتی برای رسیدن به این مهم از ایشان حمایت خواهیم کرد. پیشکوست واترپلو تصریح کرد: با توجه به وضعیت موجود و مشکلاتی که سرپرست فدراسیون با تمامی آنها دست و پنجه نرم میکند باز هم پیشکسوتان را از یاد نبرده و از آنها تقدیر می کند شاید این تقدیر بار مالی چندانی نداشت اما برای ما بسیار ارزشمند بود.

image_printپرینت مطلب

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.