ظرفیت ۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری‌ها برای حمایت از ورزش همدان؛ احیای استخر تخصصی شنا و شیرجه در دستور کار

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت ۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری‌ها برای حمایت از ورزش همدان، از پیگیری احیای استخر تخصصی شنا و شیرجه این شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی هیأت ورزش‌های آبی استان همدان، حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم همدان و فامنین، در نشست با ورزشکاران و رؤسای هیأت‌های ورزشی استان، بر استفاده از ظرفیت‌های موجود برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی تأکید کرد.

حاجی‌بابایی گفت: ظرفیت شهرداری‌ها برای حمایت از ورزش همدان می‌تواند تا ۵۰۰ میلیارد تومان باشد و باید از این ظرفیت برای تقویت ورزش استان استفاده شود.

وی همچنین با اشاره به ضرورت بازگشت استخر تخصصی شنا و شیرجه همدان به چرخه ورزش، اظهار کرد: احیای این مجموعه در دستور کار قرار دارد و برای آن باید جانمایی مناسبی انجام شود.

در این نشست، حامد جلیلوند، رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان همدان، با اشاره به فعالیت‌های این هیأت، تخصص‌گرایی و تعهد را از عوامل مؤثر در توسعه ورزش‌های آبی استان دانست و گفت: ایجاد پایگاه قهرمانی و مرکز استعدادیابی در غرب کشور، از جمله نتایج این رویکرد بوده است.

وی افزود: تداوم توسعه رشته‌های شنا، شیرجه به زیرساخت تخصصی و توجه جدی به استعدادیابی و مسیر قهرمانی نیاز دارد.

در این نشست همچنین بر ضرورت توجه به ظرفیت‌های ورزش استان در حوزه‌های مختلف تأکید شد و ارتقای جایگاه ورزش پارالمپیک و حمایت از ورزشکاران این حوزه نیز مورد توجه قرار گرفت.

image_printپرینت مطلب